برای نرم كردن پنیر میتوانید از ماست استفاده كنید كه هم در نرم كردن پنیر كمك میكند و هم در خوشمزهتر شدن آن….
مواد لازم برای 12 عدد:
كره یا مارگارین 200 گرم
پنیر سفید 150 گرم
ماست كمچرب 1 پیمانه
تخممرغ 2 عدد
فلفلدلمهای زرد، سبز، قرمز از هركدام 1 عدد
سركه 1 قاشق غذاخوری
شكر 1 قاشق غذاخوری
ذرت پخته 1 پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیكینگپودر 2 قاشق مرباخوری
نمك، فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فلفل دلمهایها را ریز خورد كرده و با كمی كره تفت دهید تا نرم شوند سپس كنار گذاشته و با ذرت مخلوط كنید.تخممرغها را با ماست زده و با كره نرم شده مخلوط كرده و سپس سركه، شكر، و نمك و فلفل را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید.
فلفلها و ذرت را مخلوط كنید و در آخر آرد و بیكینگپودر را ریخته آهسته هم بزنید تا مخلوط شود. سپس در قالبهای مافین كه چرب كردهاید ریخته و در فر 170 درجه سانتیگراد 40 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و از مخلوط پنیر سفید و جعفری خرد شده بگذارید و سرو كنید.
نكته:
برای نرم كردن پنیر میتوانید از ماست استفاده كنید كه هم در نرم كردن پنیر كمك میكند و هم در خوشمزهتر شدن آن.