لاغری با نازوب

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مهارت و ترفندهای زندگی وبسایت ناز وب

نحوه ی پخت ماهی سالمون و سس سالسا

نحوه ی پخت ماهی سالمون و سس سالسا

مقدار مواد لازم جهت طبخ ماهی سالمون

 

ماهی سالمون ۴ تکه

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

عسل ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ۱/۴ لیوان

گوجه فرنگی ۱ عدد

ذرت کنسروی ۱ لیوان

پیازچه ۱ عدد

نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه :

آبلیمو ، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید ، فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ( میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید ).

روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده ، گشنیز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.

ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید ، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.

ماهی سالمون ۴ تکه


 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مطالب داغ چند روز گذشته
تجاوز جنسی دو پسر به دختر 17 ساله در تاکسی تهران
تجاوز جنسی دو پسر به دختر 17 ساله در تاکسی تهران
مشاهده بیشتر