نحوه ی پخت ماهی سالمون و سس سالسا

نحوه ی پخت ماهی سالمون و سس سالسا

مقدار مواد لازم جهت طبخ ماهی سالمون

 

ماهی سالمون ۴ تکه

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

عسل ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ۱/۴ لیوان

گوجه فرنگی ۱ عدد

ذرت کنسروی ۱ لیوان

پیازچه ۱ عدد

نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه :

آبلیمو ، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید ، فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ( میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید ).

روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده ، گشنیز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.

ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید ، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.

ماهی سالمون ۴ تکه


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان