طرز تهیه نان کدو خوشمزه به روشی ساده در سه سوت

طرز تهیه نان کدو خوشمزه به روشی ساده در سه سوت

نان کدو(Pumpkin bread) بر خلاف اسمش در واقع فرمولی مشابه با کیک دارد و یا شاید هم یک نان میوه‌ای. در این نان از مخمر و ساعتها منتظر ماندن برای مخمر خبری نیست. بلکه یک نان کدوی سریع و ساده است. نان کدو البته گزینه‌های بسیاری برای همراهی دارد که در پایان کار به شما خواهم گفت.

انواع روش پختن کدو به جز فر

روش جوشاندن(Boiling)
• کدو را دو نصف کنید، ریشه‌های داخل آن را دور بیندازید و دانه‌ها را بردارید و بشویید.
• پوست کدو را بکنید و آن را به قطعات بزرگ خرد کنید.
• در یک قابلمه کوچک بگذارید و روی آن به اندازه لازم آب بریزید. من معمولا زیاد آب نمی‌ریزم چون می‌خواهم پوره کدو باشد نه آب کدو
• آب را به جوش آورید و تا زمانی که هم قطعات کدو پخته و له شوند بگذارید بپزد.
• اجازه دهید که کدوی پخته خنک شود، سپس آن را پوره یا له کنید.

روش مایکروفر
• کدو را دو نیم کنید، رشته‌های داخل آن را دور بریزید.
• مایکروفر را روی قدرت بالا برای هفت دقیقه به ازای هر نیم کیلو کدو بگذارید، چرخیدن قطعات به پخت سریع آن کمک می‌کند.
• پس از خنک شدن آن را پوره و له کنید.
شما می‌توانید پوره کدو را به مدت ۳ روز در Refrigerator یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.

نان کدو ساده

مواد لازم برای تهیه نان کدو ساده

۱ پیمانه پوره کدو
۱/۲ پیمانه روغن گیاهی
۱ پیمانه شکر سفید
۱/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای (اگر شکر قهوه‌ای ندارید همان شکر سفید را جایگزین کنید)
۲ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری جوز
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)

ابتدا فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. یک قالب ۹×۵ اینچی را با اسپری آشپزی یا کره یا روغن مایع چرب کنید.
در یک کاسه مخلوط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین(baking soda)، دارچین، جوز و سایر ادویه‌های پای کدو را مخلوط کنید و با ویسک دستی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در یک کاسه بزرگ روغن، شکر، تخم مرغ و پوره کدو را با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط یکدست شود.
مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
مخلوط مواد را در قالب نان از پیش چرب شده بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید.

نان را به مدت ۵۰ تا ۶۵ دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید. برای درست پختن آن به این صورت عمل کنید. بعد از ۳۵ دقیقه اول پخت یک تکه کاغذ آلومینیوم را روی قالب بگذارید تا آن را کاملا بپوشاند، اما آن را به شکل یک خیمه درآورید تا فضایی برای پف کردن نان وجود داشته باشد. نان را در ۵ دقیقه آخر پخت چک کنید. اگر می‌خواهید روی نان شما برشته شود، فویل را از روی آن بردارید. پس از پختن به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در قالب بماند و خنک شود سپس آن را روی توری خنک کننده بگذارید تا قبل از برش زدن کاملا خنک باشد.

نان کدو کره‌ای

این نان تقریبا مشابه با نان قبلی است اما با یک تفاوت و آن هم اینکه به جای روغن از کره استفاده شده است شاید بگویید خب مگر چه فرقی دارد؟ باید خدمت شما بگویم که کره تاثیر جالبی روی بافت نان و کیک شما دارد. اگر از بافت زیبای کیک پوند لذت می‌برید مدیون وجود کره است. کره باعث نرم و لطیف شدن بافت نان و کیک می‌شود بطوری که کاملا متوجه تفاوت آنها خواهید شد.

مواد لازم برای نان کدو کره‌ای (برای ۲ عدد نان)

۲ پیمانه آرد همه کاره
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری پودر میخک
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ قاشق چایخوری جوز
۳/۴ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده
۲ پیمانه شکر
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۴۰۰ گرم پوره کدوی خالص (۱ پیمانه)

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید و صفحه توری فر را در وسط فر قرار دهید. دو عدد لوف (قالب نان) ۸×۴ اینچی را با کره چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید (می‌توانید از اسپری آشپزی استفاده کنید).

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر، پودر میخک و جوز را ترکیب کنید.
آنها را تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شوند بهم بزنید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط، کره و شکر را بریزید
وی سرعت متوسط تا حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید (نیازی نیست که کرم درست کنید).
یک عدد تخم مرغ را افزوده و با همزن هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید.
چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که لطیف شود.
پوره کدو(Pumpkin puree) را به مخلوط اضافه کنید.

آن را با همزن مخلوط کنید تا کاملا با مواد آمیخته شود. مخلوط در این لحظه لطیف و کرمی نیست اما مشکلی نیست چون بافت کدو به این شکل در آن ظاهر می‌شود.
مخلوط آرد و ادویه پای کدو را روی مخلوط کدو بریزید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید.
خمیر را به دو قالب از قبل آماده شده انتقال دهید. سطح آنها را صاف کنید.
آنها را در فر گذاشته و به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که تستر کیک یا خلال دندانی که در مرکز آن فرو رفته، تمیز بیرون بیاد. حدود ۱۰ دقیقه بگذارید که نانها در قالب بمانند و خنک شوند، سپس آنها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.

نانها وقتی تازه از فر خارج می‌شوند، ظاهر برشته و خوشمزه‌ای دارند اما اگر بیش از یک روز بمانند می‌توانید آن را برش بزنید و برشها را تست کنید.

گزینه‌هایی برای تنوع در نان کدو

• می‌توانید از شکلات چیسی برای طعم شکلاتی و خوشمزه در نان کدو استفاده کنید.

• استفاده از مغزهای خوراکی و دانه‌های روغنی نیز یکی دیگر از گزینه‌های افزودنی به نان کدو است. می‌توانید نیمی از خمیر را بریزید، گردوها را به کمی آرد آغشته کنید و مغزها و دانه‌های خوراکی را به خمیر بیفزایید.

• اگر مقداری میوه خشک دارید اضافه کردن آن به همراه خمیر در قالب بسیار خوب خواهد بود. مثلا کشمش، زردآلوی خشک و سایر میوه‌های خشکی که در دسترس دارید خوب است حتی همان ورقه‌های کدوی خشک هم ظاهر جالبی به آن می‌دهند.

• وقتی که داخل کدو را خالی کردید، دانه‌های کدو را بشویید، خشک کنید و آنها را در فر بو بدهید. سپس پس از ریختن خمیر در قالب، مغز دانه کدو را روی خمیر بپاشید تا یک نان کدو با رویه تخم کدو داشته باشید.

• اگر گیاهخوار مطلق (وگان) هستید می‌توانید در عوض تخم مرغ از جایگزین تخم کتان آن استفاده کنید (فلکس اگ)، به این صورت که ۱ قاشق غذخوری پودر تخم کتان را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا مخلوط و چسبناک شود. سپس این مخلوط تخم کتان را به جای تخم مرغ به شکر و کره اضافه کنید. البته ممکن است پخت نان کدوی شما قدری طولانی‌تر شود.

How to make delicious pumpkin bread in a simple way in three whistles

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان