آموزش طرز تهیه ته چین قارچ

آموزش طرز تهیه ته چین قارچ
در این بخش به شما طرز تهیه ته چین قارچ را آموزش می دهیم که این غذا بسار خوشمزه است و مناسب برای هر سلیقه..
 
مواد لازم :
 برنج4 پیمانه
 ماست یک لیوان
 زعفران یک قاشق چای‌خوری
زرشکیک قاشق غذاخوری
 مرغ300 گرم
پیاز  یک عدد
 قارچ100 گرم
 زرده تخم مرغ 3 عدد
 شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان


طرز تهیه :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.


سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.


کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان