کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی + عکس

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی + عکس

 

با پخت این کیک پسته ای یوهانس کانون گرم خانواده را شیرین و گرم تر کنید. از پخت و خوردن این کیک لذت ببرید.

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

 آرد220 گرم
 شیر ولرم60 میلی لیتر
 کره170 گرم
 شکر قهوه ای180 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
روغن مایع 40 میلی لیتر
وانیلبه میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین1 قاشق چای خوری
هل1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شدهبه میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمیبه میزان لازم
پودر بادام1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا1.2 قاشق چای خوری
پستهبه میزان لازم
پودر هل و دارچینبه میزان لازم
میوه یوهانس بربه میزان لازم
شکربرای تزیین


طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا یكدست شد.

بعد یك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یك قاشق جایخورى دارچین،

نصف قاشق چایخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكینگ سودا و بكینك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.


مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ریختم.

 

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی + عکس


در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقیقه قرار دادم.

 

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی + عکس


بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچین روش پاشیدم.

 

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی + عکس


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان