آموزش پخت نان خانگی با آرد ذرت

آموزش پخت نان خانگی با آرد ذرت

تهیه نان خانگی با آرد ذرت

نان داغ صبح با عطر ذرت با دستور العمل بسیار ساده. آرد ذرت به دلیل بافت سبک و هضم راحت، با داشتن مواد مغذی مثل کربوهیدارت و فیبر منبع کامل غلات است به ویژه اینکه با کمی آرد گندم مخلوط شود، یک صبحانه کاملا رژیمی و خوشمزه است.
 
 
آموزش پخت نان خانگی با آرد ذرت
 

آموزش پخت نان با آرد ذرت

 
اگر تمایل دارید آرد ذرت را نیز، خودتان در خانه تهیه کنید بهتر است به تعداد زیاد بلالی را خشک کرده، سپس به راحتی دانه دانه کنید، و در آسیاب کن آن را چندین مرتبه آرد کنید.
سپس از الک رد کنید تا کاملا ذرات کمی درشت یا پوست های باقی مانده جدا شود سپس با مخلوط کمی آرد گندم و دستور العمل زیر نان ذرت تهیه کنید و لذت ببرید.
 

مواد مورد نیاز:

 
آرد ذرت؛ 200 گرم

آرد گندم؛ 140 گرم
کره ؛ 150 گرم
تخم مرغ؛ 2 عدد
شیر؛ 2 لیوان
شکر؛ 100 گرم یا (4 قاشق سوپخوری)
پکینگ پودر؛ 2 قاشق مرباخوری
نمک؛ به اندازه کافی
 

مراحل تهیه و پخت نان

 
آموزش پخت نان خانگی با آرد ذرت
 
 
  • ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد از قبل روشن و گرم می کنیم.
  • سپس آرد ذرت و آرد گندم را با پکینگ پادر و کمی نمک مخلوط می کنیم.
  • مرحله بعد، تخم مرغها را با شکر خوب بهم می زنیم و با شیر مخلوط می کنیم و داخل آرد می ریزیم.
  • کره را آب کرده، داخل مواد می ریزیم و با همزن کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکنواخت شود.
  • بعد از یکدست شدن خمیر و ورز با دست، حدود دو ساعت بگذارید استراحت و پف خمیر به لبه ظرف برسد.
  • بهترین ترفند برای نان پفکی این است که خوب ورز دهید و سپس آن را در جای نیمه گرم استراحت دهید.

پس از آماده شدن خمیر، قالب گود مستطیل شکلی را کمی چرب می کنیم،خمیر را در قالب ریخته، روی آن را صاف و مرتب می کنیم.

پس از آن، قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم. و بعد از 40 دقیقه روی نان طلایی و ترک خورده ای می شود در این هنگام نان شما آماده است.

اگر دوست دارید نان ذرت شما تکه ای نباشد بنا به سلیقه می توانید پس از پف کردن خمیر، آن را چانه بگیرید و در سایزهای یک نفره کف سینی فر قرار دهید تا خمیر پف و طلایی رنگ شود.

پس از پخت نان اگر در قالب یک تکه ای ریخته اید، بهتر است کمی صبر کنید تا سرد شود و به راحتی از کف قالب جدا کنید.

خانم های کدبانو اگر برای صبحانه نان ذرت تازه می خواهید بهتر است از شب قبل خمیر را آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید تا صبح هنگام پس از ورز با دست در سریع ترین زمان نان تازه داشته باشید. نوووش جاااان


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان