غریزه جنسی جوانان با جلسه و صحبت مهار نمیشود

غریزه جنسی جوانان با جلسه و صحبت مهار نمیشود
به گزارش نازوب: پژوهشگر، رفتارشناس و آسیب شناس مسائل اجتماعی كه به كاشمر سفر كرده و از نزدیك در جریان رسیدگی و تحقیقات این پرونده قرار گرفته بود، گفت: وقوع این گونه رخدادها، زنگ هشداری برای ساماندهی مدیریت جنسی جوانان مجرد است.

مجید ابهری، با بیان اینكه پس از سی سال پژوهش میدانی و كاربردی در حوزه رفتارشناسی و آسیب شناسی به كاشمر رفتم و از نزدیك در جریان روند رسیدگی قرار گرفتم، گفت: حادثه خمینی شهر و كاشمر هیچ شباهتی با یكدیگر ندارند.

وی با رد برخی ادعاهای مبنی بر اینكه افراد دستگیر شده دارای سابقه شرارت بوده یا وابسته به گروه خاصی بودند، گفت: این افراد همگی كارگر و كشاورز بوده و برخلاف حادثه خمینی شهر، هیچ گونه سابقه شرارت نداشته اند.

وی افزود: در حادثه كاشمر بر خلاف اظهارات یك فرد بی صلاحیت و اخراجی كه عنوان كرده بود پنجاه نفر این زن را محاصره كرده اند، سیزده جوان روستایی و كشاورز 18 تا 25 سال این حادثه را رقم زدند.

ابهری افزود: بر پایه تحقیقات رفتارشناسانه و آسیب شناسی كه در مدت سفر به كاشمر داشته ام، متوجه شدم كه خانم «م» به علت اعتیاد همسر با وجود داشتن دو فرزند یازده و سه ساله از او جدا زندگی می كرده و در یك آرایشگاه زنانه مشغول به فعالیت بوده است.

این پژوهشگر افزود: این زن چندی پیش به خاطر مشكلاتی، مجبور به ترك محل زندگی خود شده بود.

ابهری افزود: حادثه كاشمر در روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری رقم خورد، به گونه ای كه در ساعت 20:30 این زن به همراه مردی كه با وی ارتباط داشته، در كنار یك خودرو با چراغ خاموش و در محیط تاریك جاده روستایی در حال صحبت كردن بودند كه ناگهان دو راكب موتورسوار كه نزدیک هجده تا بیست سال داشتند، با دیدن این منظره، كنجكاو و تحریك شده و با تلفن همراه دوستان خود را به این محل دعوت می كنند.

وی افزود: این زن نخست ادعا كرد كه یك تعداد جوان دور من حلقه زده بودند و به خاطر تاریكی هوا، نتوانستم تعداد آنان را تشخیص دهم، اما به نظرم دو یا سه نفر كه باز هم مطمئن نیستم به من تجاوز كردند.

این رفتارشناس با بیان اینكه این زن پس از انتقال به شهر به مأموران انتظامی گفته بود كه شكایتی ندارم، اما پس از مدتی این زن شكایتی را به دادستانی می نویسد گفت: با كمك قربانی حادثه و مرد روستایی كه این زن را نجات داده بود، سیزده متهم شناسایی و دستگیر شدند.

ابهری افزود: با توجه به حساسیت موضوع و نوع جرم پرونده توسط دادستان كاشمر به شعبه 5 كیفری دادگاه خراسان رضوی فرستاده شد و پس از اطلاع به رییس كل دادگستری خراسان رضوی، وی ضمن دادن دستور صریح در دستگیری و مجازات عاملان این حادثه ماموران ویژه ای را برای رسیدگی به این پرونده در نظر گرفت.

این رفتارشناس در عین حال با اشاره به حساسیت های این گونه حوادث و لزوم دقت در اطلاع رسانی در این باره، تأكید كرد: مسئولان پیش از بیان عمومی حوادث در مورد زمان، چگونگی و نحوه جرم تحقیق كنند.

وی با تأكید بر اینكه نا امن نشان دادن جامعه و اخلال در امنیت اجتماعی، با بیان و بزرگنمایی برخی از حوادث رخ می دهد، به ایسنا گفت: این مسأله سبب می شود رسانه های بیگانه و دشمن با تجزیه و تحلیل هایی گوناگونی از بروز این حوادث جشن بگیرند.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه نیز برخی رسانه ها بدون آگاهی از تخلفات و سوابق یك فرد، اظهارات دروغین این فرد اخراجی را بدون تحقیق منتشر كردند كه با توجه به اینكه گسترش این گونه اخبار حوادث، سبب ایجاد هراس اجتماعی می شود، باید رسانه ها توجه كنند كه با بیان حقایق، از اقدامات ژورنالیستی خودداری كنند.

ابهری درباره رسیدگی به جرایم متهمان این پرونده، با بیان اینكه تا ثابت نشود كه تجاوز به عنفی صورت گرفته، نمی توان آنان را مجازات كرد، گفت: رییس كل دادگستری خراسان رضوی با دقت پیگیر و ناظر موضوع است.

وی با بیان اینكه مقصر دانستن قوه قضائیه و نیروی انتظامی در این سه پرونده، كم لطفی است، گفت: در این موضوع خاص به دور از هر گونه تعصب می توان گفت كه پلیس و مسئولان قضایی كاملا به وظایف خود رفتار كرده اند.

برای غریزه جنسی جوانان مجرد باید فكری كرد

این رفتارشناس با بیان اینكه وقوع این گونه رخدادها، زنگ هشداری برای ساماندهی مدیریت غرایز جنسی جوانان مجرد است، گفت: فراهم كردن و افزایش امكانات ازدواج و گسترش فرهنگ اخلاقی می تواند در این باره موثر باشد.

وی افزود: برای غریزه جنسی جوانان مجرد باید چاره ای اندیشید كه هم در چهارچوب مسایل دینی و هم نیازهای این گونه افراد را پاسخگو باشد و این با حرف، صحبت و جلسه ممكن نیست.

این پژوهشگر با بیان اینكه تحریك شدن جوانان در حادثه كاشمر، علت بروز این حادثه بوده گفت: این مسأله، کار مجرمانه متهمان را توجیه نمی كند، ولی مسئولان باید به نیازهای این گونه افراد توجه كنند.

این جامعه شناس در پایان افزود: پیش از آن كه پلیس و قوه قضائیه وارد عمل شود، 22 سازمان و نهاد پیشگیری و فرهنگی هستند كه اگر آنها وظایف خود را به درستی انجام دهند، نیازی به دخالت این ارگان ها نیست.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان