آشپزی، قایقهای خوراکی و به اشتها آوردن کودکان!

آشپزی، قایقهای خوراکی و به اشتها آوردن کودکان!
مواد لازم:
سیب‌زمینی : 2 عدد متوسط
تره‌فرنگی : یک تکه 5 سانتی‌متری
قارچ ریز : 25 گرم
روغن : 2 قاشق چایخوری ( 10 میلی‌گرم )
ذرت کنسروی : 2 قاشق سوپخوری ( 25 گرم )
نمک،‌ فلفل: به میزان لازم
شیر : یک قاشق غذاخوری ( 15 میلی‌لیتر )
کره : کمی
پنیر ورقه‌ای : یک ورقه
ژامبون مرغ یا گوشت : یک ورقه ضخیم
 
طرز تهیه:
فر را تا حرارت 200 درجة سانتی‌گراد (400 درجة فارنهایت یا شمارة 6 اجاق گاز) گرم کنید.
سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید تا کاملاً نرم شوند و یا می‌توانید آن‌ها را از چند نقطه با چنگال سوراخ کرده و بر روی کاغذ روغنی در مایکروفر با درجة زیاد(قدرت 100 درصد) و به مدت 7 تا 8 دقیقه قرار دهید تا کاملاً‌ نرم شوند.
تره‌ فرنگی را از درازا نصف کرده،‌ آن را به خوبی بشویید تا شن‌های بین آن پاک شود و بعد آن‌ها را به صورت باریک، حلقه‌حلقه کنید. بعد قارچ‌ها را نیز به صورت نازک ورقه‌ورقه کنید.
روغن را در تابه‌ای ریخته و تره‌فرنگی‌، قارچ و ذرت را به آرامی در آن تفت دهید تا کاملاً‌ نرم شوند سپس مواد را در کاسه‌ای بریزید و گرم نگهدارید.
وقتی‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد، آن‌ها را با پوست و از درازا نصف کرده و داخل آن‌ها را تا حدی با قاشق خالی نمایید که ضخامت دیواره آن‌ها نیم‌سانتی‌متر باشد و بعد سیب‌زمینی‌های خارج کرده را با مواد موجود در کاسه‌ کاملاً مخلوط کنید.
سپس شیر، کره و در صورت تمایل،‌ کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آن‌ها را به هم بزنید تا کاملاً‌ با هم مخلوط شوند و بعد مجدداً‌ از مواد آماده شده داخل سیب‌زمینی‌ها را پر کنید.
دو عدد از نیمه‌های سیب‌زمینی را داخل هر پیش‌دستی قرار دهید. از پنیر ورقه‌ای و ورقة ژامبون،‌ تکه‌های مثلثی شکلی را به تناسب اندازه قایق‌ها برش بزنید و آن‌ها را با خلال دندان‌های تزیینی به صورت بادبان بر روی قایق‌ها نصب کنید.

بگذارید غذا پیش از سرو برای کودکان کمی خنک شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان