ramazan
ramazan

آموزش بهترین دسرها برای خوراکی

آموزش بهترین دسرها برای خوراکی

1. دیاوولی فریت با سس پیاز و شوید

مواد لازم:

دیاوولی فریت (فلفل تند سرخ شده):

·         1 فنجان روغن کانولا

·         4 حبه سیر تازه، ریز ریز شده

·         4 فیله آنچووی (یا ماهی دلخواه)، کوبیده شده

·         9 فلفل قرمز ریز خشک شده

سس پیاز و شوید:

·         6 پیازچه، خرد شده

·         نیم فنجان شوید تازه ساطوری شده

·         نیم فنجان جعفری ساطوری شده

·         1 فنجان ماست پرچرب

·         1 فنجان خامه ترش

·         آب یک عدد لیمو

·         شکر به مقدار لازم

·         نمک و فلفل به مقدار لازم

برای درست کردن دیاوولی فریت: در قابلمه کوچکی روغن کانولا را داغ کنید. در ماهیتابه بزرگی سیر و آنچووی کوبیده را پخش کنید. فلفل های خشک را رویش بریزید و پخش کنید. وقتی روغن در قابلمه داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید و از ملاقه فلزی برای ریختن روغن داغ در ماهیتابه استفاده کنید. آنها را مخلوط کنید و مواظب باشید فلفل ها نسوزند.

برای درست کردن سس پیاز و شوید: در کاسه ای پیازچه، شوید، جعفری، خامه ترش، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سس شما آماده است.


 

2. سس شیرین میوه ای

مواد لازم:

·         نیم فنجان شکر

·         یک بسته 220 گرمی پنیر خامه ای

·         1 فنجان خامه ترش

·         1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

·         میوه های مختلف

شکر و پنیر خامه ای را با میکسر برقی و سرعت متوسط بزنید تا نرم شود. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. آنها را در ظرفی ریخته و رویش را بکشید. بگذارید 4 ساعت بماند. سپس با میوه های دلخواهتان سرو کنید.


 

3. سس زنجبیلی بادام و بادنجان

مواد لازم:

·         1 بادنجان بزرگ

·         4 قاشق روغن

·         2 قاشق زنبیل آسیاب شده

·         1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده

·         1 قاشق چایخوری زیره

·         1 قاشق چایخوری رازیانه

·         نیم قاشق چایخوری هل

·         نیم قاشق چایخوری پاپریکا

·         کمی نمک و فلفل

·         3 قاشق بادام خرد شده

·         1 قاشق مایونز

·         می توانید با این موارد سرو کنید: هویج، لوبیاسبز، مارچوبه، نان یا نان سوخاری

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادنجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود. سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادنجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید.


 

4. سس اسفناج و پیاز

مواد لازم:

·         5 قاشق کره

·         2 قاشق روغن نباتی

·         1 عدد پیاز قرمز، خرد شده

·         1 عدد پیاز سفید، خرد شده

·         نمک و فلفل به مقدار لازم

·         1 فنجان مایونز

·         سه چهارم فنجان خامه ترش

·         100 گرم پنیر خامه ای

·         نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز

·         200 گرم اسفناج

·         سبزیجات دلخواه و چیپس

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید و روغن اضافه کنید. پیازها را داخلش بریزید و با نمک و فلفل تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید پیازها سرخ شوند. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود. مایونز، خامه ترش، پنیر خامه ای و فلفل قرمز را در کاسه ای هم بزنید تا نرم شود. پیازها و اسفناج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید. با چیپس و برش های سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.


 

5. سس ماست خیار و شوید

مواد لازم:

·         2 فنجان ماست

·         1 فنجان خیار خرد شده

·         2 قاشق شوید تازه ساطوری شده

·         1 قاشق گشنیز خرد شده

·         نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز

·         نیم قاشق چایخوری سرکه سفید

·         1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه

·         سبزیجات مختلف مانند لوبیاسبز، کرفس، خیار، قارچ، چغندر کبابی یا سیب زمینی آب پز

در کاسه ای ماست، خیار، شوید، گشنیز، فلفل قرمز، سرکه و نمک و فلفل سیاه بزنید و مخلوط کنید. سپس با سبزیجات مختلف سرو کنید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان