در این بخش با دستور تهیه متفاوت غذای میگو در خدمت شما کاربران عزیز نازوب هستیم.
مواد لازم برای 2 – 4 نفر:
* ميگو بزرگ : 16 عدد
* کالباس : 8 ورق
* ادويه کبابی : به ميزان دلخواه
* کاهو : چند برگ
طرز تهيه :
فر را با 450 درجه فارنهايت گرم کنيد .
ميگو ها را پاک کنید و بشوئید.
ورقه های کالباس را نصف کنید ( دو نیم دایره )
هر ميگو را با نصف يک ورقه کالباس بپيچيد و يک خلال دندان را درون آن فرو کرده وآن را محکم کنيد تا کالباس از دور میگو باز نشود.
روي يک تابه تفلون ، يک شبکه گذاشته ، ميگو ها را روی آن بچينيد و روی آنها را ادويه کبابی به مقدار زياد بپاشید.
و بعد آنها را درون فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قراردهید.
سپس ته ظرف سرو مقداری کاهوی خرد شده بریزید و ميگو ها را روی آن قرار دهید و با چند برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.
برای بیشتر مزه دار شدن غذا می توان سس زیر را درست کرده و هنگام سرو روی میگو ها بریزید یا درون کاسه هایی کوچک سرو کنید :
مواد لازم برای سس :
* فلفل سبز : 6 عدد
* گوجهفرنگی : 4 عدد
* روغن آفتابگردان : 1 قاشق غذاخوری
* پیاز: 1 عدد ، پوستکنده و حلقهشده
* سیر: 1 حبه ، خردشده
* فلفل قرمز (تند) : 1 عدد ، نصف شده به درازا
* نمک : به مقدار لازم
* آب 1 عدد لیموترش
طرز تهيه :
فلفل سبزها را به مدت 10 دقیقه در فر کبابی کنید و هر از گاهی بچرخانید.
بعد پوست آنها را بکنید و به صورت رشتههای باریک ببرید.
گوجهفرنگیها را به مدت یک دقیقه در آب جوش فرو برید. بعد پوست بکنید، دانه هایشان را جدا کنید، و له کنید.
در تابهای ،روغن را داغ کنید .
پیاز، سیر، گوجهفرنگی، و فلفلسبزها را اضافه کنید و مدام هم بزنید. بدون این که در ظرف را ببندید بگذارید 5 دقیقه تفت داده شود.
فلفلقرمز، آب و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا بخشی از آب آن بخار شود،
بعد فلفل قرمز را بیرون بیاورید و آب لیموترش را اضافه کنید.