سالاد جوانه ی ماش

مجموعه : غذاهای رژیمی
سالاد جوانه ی ماش
ته کاهو را طوری ببرید که حالت دسته ای خود را حفظ کند. برگ های پژمرده را جدا کنید. کاهو را بشویید و بگذارید خشک شود…
 
مواد لازم:
کاهو 150 گرم
جوانه ماش 150 گرم
گوجه فرنگی 250 گرم
آووکادو 1 عدد
برای سس:
سرکه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
نمک مقداری
فلفل تازه مقداری، ساییده
خردل ملایم 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ته کاهو را طوری ببرید که حالت دسته ای خود را حفظ کند. برگ های پژمرده را جدا کنید. کاهو را بشویید و بگذارید خشک شود. جوانه ها را در آب کشی ریخته و بگذارید آب آن برود. برای این کار اگر از دستمال یا حوله آشپزخانه استفاده کنید بهتر است. گوجه فرنگی ها را بشویید. ته آن ها را بریده و به 8 قسمت مساوی خرد کنید. آووکادو را نصف کرده و هسته آن را درآورید. پوست بگیرید و آن را تکه تکه کنید. برای تهیه سس، سرکه را با آب، نمک، فلفل، شکر و خردل مخلوط کنید. روغن را هم اضافه کنید. سالاد را در ظرف ریخته و سس را روی آن بریزید.
نکته:
می توانید 50 گرم گردو روی سالاد اضافه کنید.
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان