طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار
ﺳﺲ ﺗﺎﺭﺗﺎﺭ ﺳﺲ ﻏﻠﯿﻆ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ آﻧﺮﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ…
 
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ=۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺭﯾﺰ=۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ=۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺭﯾﺰ ﯾﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ= ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺳﯿﺮ= ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ= ۱ ﻋﺪﺩ
ﺳﺲ ﺗﺎﺭﺗﺎﺭ ﺳﺲ ﻏﻠﯿﻆ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ آﻧﺮﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﯿﺎﻓﺘﺪ.
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺗﺮﺧﺎﻥ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩ
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺭﻭﺍﻥ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺳﺲ ﺍﺯ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺳﺮﮐﻪ ﯾﺎ آﺑﻠﯿﻤﻮ ﻧﯿﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان