طرز تهیه قهوه ترک با هل و دارچین

طرز تهیه قهوه ترک با هل و دارچین

دستور تهیه یک نوشیدنی بسیار دلچسب و خوشمزه ویژه شب های بلند و سرد پاییز و زمستان

 

حالا که هوا کم کم دارد سرد می شود، یک فنجان قهوه داغ بیشتر می چسبد. اینبار هل و دارچین به قهوه اضافه کرده ایم و قرار است به همراه یک برانی خوشمزه که اتفاقا آن هم هل و دارچینی است قهوه را سرو کنیم.

مواد لازم:

قهوه ترک 1 قاشق سوپخوری
هل 2 عدد (4 دانه هل)
دارچین 1 قاشق چایخوری
آب سرد 1 فنجان
شکر 4/1 قاشق چایخوری

 

برانی هل و دارچین:

تخم‌مرغ 2 عدد
پودرکاکائو 5 قاشق سوپخوری
شکر 4/1 پیمانه
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1 پیمانه
آرد نشاسته ذرت 5 قاشق سوپخوری
شکلات تخته‌ای ذوب شده 150 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل پودر شده 8/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 4/1 پیمانه

 
روش تهیه:

– قهوه ترک، هل، دارچین، شکر و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قهوه، آرام بجوشد و روی قهوه کف کند ولی مراقب باشید قهوه سر نرود و کف روی قهوه به اندازه یک سکه شود؛ سپس از روی حرارت بردارید و به آرامی درون فنجان بریزید و با حبه‌های برانی دارچین و هل سرو کنید.

 

برانی هل و دارچین:

روش تهیه:

1. تخم‌مرغ، شکر، پودر دارچین و پودرهل را با همزن بزنید تا سبک و سفید شود.

2. شکلات تخته‌ای و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.

3. آرد سفید، وانیل، پودرکاکائو و آرد نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4. مخلوط شکلات و مخلوط آرد را به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید، درون قالب مربع 20×20 که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید؛ سپس وقتی خنک شد به ابعاد حبه‌ای برش دهید و در یخچال بگذارید. برانی‌ها را در کنار قهوه نوش‌جان کنید.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان