در این بخش از آشپزی سایت سرگرمی نازوب برای شما دستور تهیه اصلی ترین اسپاگتی ها را آماده کرده ایم.
محتویات
1- اسپاگتی ایتالیا با سس ماریانا
2- اسپاگتی با سس معروف بلونیز
3- طرز تهیه کیک ماکارونی عشق بچه ها !!
1- طرز تهیه اصیل ترین اسپاگتی ایتالیا با سس ماریانا
این اسپاگتی یکی از اصیلترین اسپاگتیهای ایتالیا ست. ترکیب گوجهفرنگی و پنیر، طعم بینظیری به این غذا میدهد. در صورت تمایل این غذا را با گوشت چرخکرده هم میتوانید درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته اسپاگتی 500 گرمی
7 عدد گوجهفرنگی
3 ق س کره آبشده
2 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خردشده
2 ق س ریحان خردشده
ق چ پودر آویشن
پیمانه زیتون بدون هسته
2-1 ق س آبلیمو
1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را داخل آن بریزید. صبر کنید تا اسپاگتی کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
2. در یک تابه گود کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در این میان 5 عدد از گوجهفرنگیها را رنده کنید. 2 عدد باقیمانده را هم پوست گرفته و خرد کنید.
3. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، گوجهفرنگی رنده شده را همراه با نیمی از پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. صبر کنید تا سس کمی غلیظ شده و به روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیهای خردشده را همراه با ریحان خردشده، آبلیمو و زیتون داخل تابه بریزید. مواد را بهآرامی هم بزنید و صبر کنید تا به خورد هم بروند.
4. بعد از حدود 5 تا 7 دقیقه اسپاگتی را داخل تابه بریزید. بهآرامی مواد را هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود. بقیه پودر آویشن را هم اضافه کنید. در انتها پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. اسپاگتی را همراه با سس داخل ظرف مرود نظرتان بریزید و سرو کنید.
2- اسپاگتی با سس معروف بلونیز
: پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی کنید از پاستای باکیفیت استفاده کنید که دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشک، معمولاً تا مدتها خاصیتش باقی میماند. اما اگر شما کیسهی پاستا را باز میکنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه میدارید، صبر کنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود،
1. ابتدا سس بلونيز يا همان سس ماكاروني را آماده كنيد . همانطور كه مي بينيد اين سس با سس ماكاروني رايج ايراني فرق مي كند.
2. ايتاليايي ها در سس بلونيز كرفس ، هويج، جعفري و ريحان هم اضافه مي كنند . خب طبيعي است كه طعم متفاوت تري نسبت به اسپاگتي هاي ايراني يا همان ماكاروني خودمان داشته باشد.
3. وقتي سس را آماده كرديد ، حالا تصميم بگيريد كه آن را مي خواهيد با چه نوع اسپاگتي بخوريد. اين روزها برند هاي مختلفي اسپاگتي هايي متنوع چه به لحاظ ضخامت و چه به لحاظ رنگ و آرد مورد استفاده توليد كرده اند كه دست شما را براي انتخاب بيشتر باز گذاشته است .
4. بعد از اينكه اسپاگتي را به روش معمول ايتاليايي ها در آب پختيد، آبكش كنيد . حالا كافي است كه سس را روي آن بريزيد و سرو كنيد .
5. البته يادتان باشد براي اسپاگتي دم كرده هم مي توانيد از همين سس استفاده كنيد كه البته اين مدل را همه به خوبي بلد هستند و نيازي به آموزش نيست.
سس بلونيز
مواد لازم:
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
هویج ریز خرد شده 2 عدد متوسط
کرفس ریز خرد شده 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 360 گرم
جگر مرغ ریز خرد شده 120 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
کره 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز خرد شده 450 گرم
رب گوجه فرنگی 1 پیمانه
سرکه سفید ½ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جوز هندی کمی
فلفل قرمز تند کمی
آب گوشت ¾ پیمانه
خامهٔ غلیظ ½ پیمانه
طرز تهیه:
کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.
½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت 1 ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم. اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.
در 5 دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم.
3- کیک ماکارونی که بچه عاشق این کیک هستند
کیک ماکارونی به دلیل داشتن مزه و شکل خاص یک غذای پرطرفدار در میان کودکان است و با داشتن مواد اولیه مغذی برای رشد آنها مفید است.
مواد لازم کیک ماکارونی :
فلفل دلمه ای نصف عدد
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری
پیاز یک عدد
ماکارونی۳۰۰ گرم
سوسیس دو عدد کوچک
روغن نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ سه عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
قالب تفلون به شکل قلب به قطر ۲۴ سانتی متر گاز فر دار
طرز تهیه کیک ماکارونی:
1. یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
2. نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
3. فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. مایه ماکارونی آماده است.
4. در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می کنیم.
5. ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم.
6. ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.
7. سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخم مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.
8. ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.
9. ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
10. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
11. بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.
12. فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
13. کیک ماکارونی پخته شده را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می آوریم.
14. بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خردشده را روی کیک قرار می دهیم.
15. کیک ماکارونی را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
16. روی سوسیس ها را می توان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.