بهترین نوشیدنی بعد از افطار

بهترین نوشیدنی بعد از افطار

با دستور تهیه یک نوشیدنی بسیار مفید مناسب فصل گرما به ویژه ماه مبارک رمضان روزهای پر انرژی و سلامتی را پشت سر بگذارید.

 

 

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.

 

مواد لازم برای چای ترش:

    چای ترش خشک: نصف فنجان
    برگ نعنا: يك مشت
    آب:‌4 فنجان
    شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان

 

مواد لازم برای لیموناد:

    آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
    آب: 4 و نیم فنجان
    شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان

 

مواد لازم برای سیروپ نعنا:

    شکر: يك و نیم فنجان
    آب: يك و نیم فنجان
    برگ نعنا: یک چهارم فنجان

 

آشنایی با روش تهیه لیموناد چای ترش نعنایی

 

طرز تهیه:

1-چای ترش و برگ‌های خرد شده نعنا را در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .

2-چای را از صافی رد کنید و به اندازه‌ی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.

 

برای تهیه لیموناد:

آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین‌تر شدن می‌توانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .

 

برای تهیه شربت نعنا :

1-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ‌های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .

2-لیوان‌ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان‌ها را با برگ‌های تازه نعنا و برش‌های لیمو تزئین کنید‌.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان