بستنی بلوبری با آموزش صحیح و ساده

بستنی بلوبری با آموزش صحیح و ساده

بستنی بلوبری با آموزش صحیح و ساده

 

با خوشمزه ترین بستنی و دسرهای تابستانی دورهمی های دلنشین و خاطره انگیز را برای خودتان و دوستانتان رقم بزنید و از خوردن این بستنی بلوبری خوشمزه و خوش رنگ و لعاب لذت ببرید.

 

مواد لازم برای بستنی بلوبری :
شیر پرچرب      175 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
 شکر     200 گرم
 پنیر خامه‌ای     125 گرم
 اسانس وانیل      یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ     1 عدد درشت
خامه فرم گرفته     300 گرم
آبلیموی تازه     1 قاشق سوپخوری
بلوبری تازه     200 گرم
بیسکویت در صورت تمایل     20 عدد

 

طرز تهیه بستنی بلوبری :
شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه شکر، پنیر خامه‌ای، وانیل و تخم مرغ را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

سپس شیر را به آن افزوده و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود (مراقب باشید مایه (کاسترد) نجوشد!). اینک بگذارید تا کاسترد کاملا سرد شود.

 

حالا خامه و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون بلوبری را به آن بیفزائید و مایه بستنی را در ظرف مناسب و دردار بریزید و در فریزر بگذارید.

 

به فاصله هر یک ساعت، مایه را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخ نزند و ببندد. این کار را سه بار انجام دهید و بعد آن را یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا فرم بگیرد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان