سالمون کبابی کره ای از مارتا استوارت

سالمون کبابی کره ای از مارتا استوارت

 سالمون کبابی کره ای از مارتا استوارت

 

همانطور که می دانید هر نوع ماهی به دلیل بوی نا مطبوعی که دارد دستور پخت متفاوتی نیز دارد تا طعم ومزه مناسب و خوشایند را بگیرد. در این بخش جدید روش تهیه سالمون کبابی با کره را آموزش می دهیم.

 

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 

وقتی سالمون را کبابی می کنید، بسیار نرم، کره ای و پرجلوه می شود.

 

مواد لازم برای سالمون کبابی :
 روغن زیتون      ۱ پیمانه
 پیازچه      ۷۰۰ گرم
 نمک     به میزان لازم
 فلفل سیاه     به میزان لازم
ماهی سالمون     ۱ عدد
برگ نعناع     ۲ پیمانه
بادام     ۲ قاشق غذاخوری
کاپاریس     ۱/۴ پیمانه
لیمو     ۲ عدد

 

طرز تهیه سالمون کبابی :
از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲ عدد سینی فر را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

پیازچه ها را به طور مساوی در سینی ها بریزید و بر روی هر سینی ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پیازچه ها از زیر قهوه ای طلایی شوند. در میان پخت سینی ها را بچرخانید، همچنین اگر از ۲ طبقه ی فر برای این کار استفاده می کنید، جای سینی ها را هم عوض کنید. بعد از این مدت، آن ها را از فر خارج کنید. حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید. بگذارید تا پیازچه ها خنک شوند و سپس آن ها را به یک سینی فر منتقل کنید.

 

سالمون کبابی کره ای از مارتا استوارت

 

ماهی سالمون را روی پیازچه ها بگذارید، بر روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. آن را برای حدود ۲۰ دقیقه در طبقه ی پایین فر تا مغز پخت شود، بپزید.

در این میان برای تهیه پستو، نصف پیمانه روغن زیتون باقیمانده را با برگ های نعناع، بادام، کاپاریس، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه در غذاساز ریخته و تا یکدست شوند، بزنید.

 

ماهی و پیازچه ها را از فر خارج کنید، با احتیاط آن را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. آن را با برش های لیمو و سس پستوی نعناع و کاپاریس میل کنید.

 

نکاتی برای پخت سالمون کبابی :
1- پیازچه ها را پاک کرده و بشویید. آن ها را از طول نصف کنید.
2- از فیله ی ماهی سالمون بدون پوست و به وزن تقریبا ۱ کیلو و ۴۰۰ گرم استفاده کنید.

3- از بادام بو داده استفاده کنید.
4- قبل از استفاده کاپاریس را آبکشی کرده و خشک کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان