ramazan
ramazan

طرز تهیه شیره خرما در خانه

طرز تهیه شیره خرما در خانه

طرز تهیه شیره خرما در خانه :

 

در اینجا میخواهیم طرز تهیه شیره را به صورت خانگی برای شما اموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه شیره خرما :

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما

 

طرز تهیه شیره خرما :

خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

 

بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

 

نکات مهم برای تهیه شیره خرما :

* بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.

* دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.

* اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.

* این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.

* ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.

*اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان