فواید گردو در دوران حاملگی

مجموعه : زنان و زایمان
فواید گردو در دوران حاملگی

فواید گردو در دوران حاملگی :

 

تغذیه در دوران بارداری بسیار در رشد و سلامت جنین و هم چنین مادر بسیار مهم است خانم های باردار عزیز با توجه به این که پزشک شما را از تغذیه صحیح و روش های آگاه می کند خودتان نیز در تلاش باشید و اطلاعات کسب کنید و بدون نیاز به پزشک در دوران بارداری بهترین تغذیه را در لیست غذایی تان قرار دهید.

 

 در این بخش به فواید گردو و نقش مهم آن در دوران بارداری اشاره میشود.

 

گردو، میوه مغزدار باارزشی است که انواع مختلفی دارد. گردو منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است. واژه جوز معرب گوچ پارسی میانه به همین معنی است.مغز گردو و بذر کتان دارای بیشترین اندازه اسید چرب امگا ۳ در میان مواد غذایی گیاهی هستند. گردو یک مغز مقوی و پرخاصیت بوده و بسیاری از مردم آن را در وعده‌ها و میان وعده‌های مختلف مصرف می‌کنند.

 

از فایده ها و تاثیرات مفید مصرف گردو برای مادران باردار و جنین آن ها چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی چه تاثیراتی بر جنین می گذارد ؟

ضریب هوشی جنین هایی که مادران آن ها در دوران بارداری گردو مصرف کرده اند بالاتر است همچنین مادارن آن ها از بیمار یهای روده ای و سوء هاضمه در امان خواهند ماند .گردوی ایرانی یک خشکبار مقوی است و مصرف روزانه یک عدد از آن برای زنان باردار توصیه می شود.بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت می کند و همچنین باعث می شود تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.

 

بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند :

گردو خون ساز و تصفيه كننده خون، درمان­ كننده بيماري­هاي ريوي و مسكن دل پيچه است مرباي گردو، ملين بوده و آپانديس را تقويت مي كند، خوردن گردو از تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا جلوگيري کرده و خوردن آن با انجیر و موز مقوی حواس و مغز است . چون گردو داراي مس مي باشد بنابراين به جذب آهن در بدن كمك مي كند گردو از بروز حمله قلبی جلوگيری می‌كند.

 

گردو با داشتن مواد مغذي زياد غذاي بسيار خوبي است ولي مانند هر چیز دیگر نبايد در خوردن آن افراط كرد و از پنج عدد در روز بیشتر مصرف بشود زیرا برای سلامتی زیان آوراست. زياده روي در مصرف گردو ، باعث ورم لوزه و زخم دهان مي شود. مخصوصا گردو براي گرم مزاج ها خوب نيست و معمولا بهتر است اينگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش و يا كمي سكنجبين يا سركه بخورند.

 

کسانی که ناراحتی معده و کبد دارند نباید گردو بخورند. افراد چاق نیز باید ازآن پرهیز کنند. مغز گردو لطيف است و در اثر ماندن كهنه مي شود و رنگ آن زرد يا قهو ه اي و طعمش تند مي شود و باعث مسموميت خواهد شد و نبايد از آن استفاده شود.

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان