بادنجان شکم پر با روش جدید

بادنجان شکم پر با روش جدید

عصر پاییزی دلنشین با بادمجان شکم پر، گرم، مقوی و خوشمزه.

 

به آسانی یک غذای متفاوت و خوشمزه را تهیه و سرو نمایید. نوووووش جان

 

مواد لازم برای تهیه بادنجان شکم پر:

بادنجان : 6 عدد
قارچ : 200 گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
نخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 گرم
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ذرت : 200 گرم
نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد متوسط
آب : نصفه لیوان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط

 

ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )
به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.

 

با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید
سپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.

 

در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.

 

در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است

 

در این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.
بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.

 

در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.

 

به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل  کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.

 

این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان