ramazan
ramazan

طرز پخت ته چین ماهی کیلکا با فر

طرز پخت ته چین ماهی کیلکا با فر

طرز پخت ته چین ماهی کیلکا با فر

 

غذاهای دریایی یکی از پرخاصیت ترین غذاها می باشند که خوردن آن سه وعده یا بیشتر در هفته توصیه می شود پس چه بهتر که این محصولات دریایی را به روش های مختلف و با تنوع بپزیم تا در کنار خوشمزگی، خوردن آن ها برای ما لذت بخش تر شود. اگر ماهی کیلکا دوست دارید، توصیه می کنیم این ته چین خوشمزه را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

 

 

طرز پخت ته چین ماهی کیلکا با فر

 

مواد لازم :

ماهی کیلکا 800 گرم
روغن زیتون 100 میلی لیتر
پیاز متوسط 1 عدد
آجیل کاج 25 گرم
برنج 200 گرم
زرشک 40 گرم
آب جوش 4 لیوان
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
شوید 2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری

ه چین ماهی کیلکا در فر (هامسیلی پیلاو):
طرز تهیه:

برنج و زرشک را در ظرف های جداگانه در آب داغ خیس کنید.
ماهی ها را تمیز کرده تیغ ها را جدا و خوب بشورید، درون آب کش قرار داده و کنار بگذارید تا کاملا آب آنها برود.
پیاز را خرد کرده با روغن زیتون سرخ کنید تا پیازها کمی نرم شوند، سرخ کردن را تا 5 دقیقه ادامه دهید.
آجیل کاج را به پیاز اضافه کرده تف میدهیم تا رنگ آجیل ها عوض شود و تا 5 دقیقه این کار را ادامه می دهیم.

آب برنج ها را خالی کرده برنج ها را بشورید و با نمک و فلفل به پیاز و آجیل اضافه کنید و چند بار هم بزنید.
آب زرشک را خالی کرده و نعنا خشک و 4 لیوان آب جوش را به برنج اضافه کرده و هم میزنیم، در قابلمه را گذاشته ، شعله را کم کرده تا وقتی آب برنج را بکشد، میپزیم.

تا برنج آماده می شود شما فر را گرم کنید، ظرفی که قرار است ته چین را درست کنید با روغن زیتون چرب کرده و نصف قاشق آرد ذرت را به ته ظرف پخش کنید، ماهی کیلکا ها را کف ظرف
بطوریکه کف و دیواره ظرف را بپوشاند بچینید. ماهی ها را به سمت پوست ماهی ها در کف ظرف قرار دهید.

برنج را از روی حرارت برداشته شوید های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید و روی ماهی ها اضافه کنید و با قاشق روی برنج را صاف کنید، ماهی های باقی مانده را نیز طوریکه پوست
ماهی رو قرار گیرد بر روی برنج بچینید تا روی برنج را بپوشاند سپس آرد باقی مانده را روی ماهی ها پخش کنید.

ته چین را در فر، که از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه بپزید تا روی ماهی ها طلایی شود.
ته چین را بعد از اینکه 5 الی 10 دقیقه در محیط بیرون قرار دادید برای سرو برش بزنید و نوش جان.

 

 

نکته:

بعد از شستن ماهی ها و تمیز کردن استخوان ها کاملا آب اضافی آن را بگیرید حتی خشک کنید.
آجیل کاج همان میوه مخروط کاج می باشد.

 

مطالب پیشنهادی

آشپزی، طرز تهیه ته چین قلیه ماهی

ته چین لوبیا سبز غذای مجلسی

طرز تهیه ته چین، یک غذای اعیانی

طرز تهیه خوشمزه ترین ماهی سالمون

پرده پلو؛ ته چین خوشمزه با طرز تهیه

طرز پخت ته چین شیرازی

طرز تهیه ی ته‌ چین گوشت و بادمجان

ته چین ماهی کیلکا


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان