تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

جزئیاتی از قرارگیری ناوهای امریکا در خلیج فارس. آیا امریکا قصد جنگ با ایران را دارد؟ علت استقرار این ناوها چه می باشد؟ در ادامه این بخش خبری توضیحات جامع ظریف در خصوص علت قرارگیری ناوهای امریکا در آبهای خلیج فارس و هدف امریکا را می خوانید با این بخش خبری مجله ناز وب همراه باشید.

 

ناو هواپیمابر هسته‌ای آمریکا American Nuclear Aircraft Carrier وارد خلیج فارس شد

به گزارش ناز وب به نقل از خبرگزاری های معتبر نیروی دریایی ایالات متحده US Navy از ورود ناوهای جنگی هواپیمابر ایالات متحده به رهبری ناو هواپیمابر هسته‌ای جان سی ۲۳ (یو اس اس جان سی ستنیس) به منطقه خاورمیانه خبر داد.

در این گزارش آمده است: این ناو هواپیمابر در منطقه مسئولیت پنجم ناوگان عملیاتی مستقر است. این منطقه عملیاتی شامل دریای عربی و خلیج فارس است.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

پیش از این وال استریت ژورنال با اشاره به منابع مطلع اعلام کرد که یک گروه از ناوهای هواپیمابر ایالات متحده شامل ناو هواپیمابر جان سی ۲۳ تا پایان هفته جاری به خلیج فارس می رسد. به گفته یکی از منابع این نشریه “این گروه در پایان این هفته وارد خلیج فارس خواهد شد تا (ایالات متحده) قدرت خود را به ایران نشان دهد.”

تنش های بین واشنگتن و تهران پس از خروج ایالات متحده از توافق بر سر برنامه هسته ای ایران و بازگرداندن مجدد تحریم های قبل از توافق هسته‌ای علیه ایران، افزایش یافته است. هدف اصلی تحریم ها به گفته واشنگتن رساندن صادرات نفت ایران به صفر است. برای این منظور، تحریم های ایالات متحده همچنین علیه کشورها و شرکت‌های خریدار نفت ایران، به جز چند کشور معافیت گرفته اعمال می شود.

 

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

آخرین حضور این ناوهای آمریکایی در خلیج فارس به هشت ماه پیش باز‌می‌گردد. انتظار می رود این گروه حداقل برای دو ماه در منطقه باشد. حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه گفت: موشک های بالستیک ایران، ناوهای هواپیمابر ایالات متحده را از هرگونه مزیتی در خاورمیانه محروم کردند.

 

نظر ظریف در خصوص آغاز جنگ ایران با آمریکا در خلیج فارس

ظریف می گوید که آخرین باری که من نام خلیج را در نقشه چک کردم، اسمش خلیج مکزیک نبود، اسمش خلیج فارس بود.
به گزارش اسپوتنیک، محمد جواد ظریف، در مسکو در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال در خصوص آمادگی ایران برای جنگ با آمریکا در خلیج فارس گفت:

“ما به دنبال تنش و درگیری نیستیم. ما در منطقه خودمان هستیم. آخرین باری که من نام خلیج را در نقشه چک کردم، اسمش خلیج مکزیک نبود، اسمش خلیج فارس بود. آنهایی که به این منطقه آمدند و دارند آشوب ایجاد می کنند، آمریکایی ها هستند.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

حضور آمریکا در منطقه و مخصوصا در سوریه غیر قانونی است. حضور ایالات متحده همواره به تنش و ناامنی منجر می شود. امروز همانطور که آقای لاوروف گفتند، شرایط بسیار خطرناک است، این به دلیل سیاست های جدایی طلبانه ای که آمریکا در نهایت ایجاد می کند، با جانشین کردن اقوام با یکدیگر در مناطقی که قرن ها توسط قومی سکونت قرار داشتند، دارند به تنش های گروهی و قومی در منطقه دامن می زنند.

 

آنکه شرایط را در منطقه خطرناک کرده است، ایالت متحده است با سیاست های غلطش منطقه را خطرناک کرده است. آقای ترامپ خود در سخنرانی های خود در زمان انتخابات ریاست جمهوری اعلام نمود و اعتراف کرد آنکه در منطقه با داعش می جنگند، ایران و روسیه است. او اعتراف کرد آنکه باعث ایجاد داعش شده است، آمریکا بود.

ظریف: نیروهای آمریکایی برای عبور از تنگه هرمز باید با سپاه پاسداران صحبت کنند
ظریف: رابطه بین ایران و روسیه عمیق تر از همیشه است
امروز آمریکایی ها خود ادعای مبارزه با داعش را دارند، در حالیکه رئیس جمهور امریکا پیش از این، این کشور را مسئول ایجاد داعش می داند.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

منطقه ما شاهد حضور مخرب آمریکا در طول سالهای گذشته بوده است، حضوری که به ایجاد داعش و القاعده، طالبان انجامیده است.

حضور آمریکا از اشغال جولان و بیت المقدس حمایت می کند. اینها باعث شده است که مردم منطقه از آمریکا نفرت داشته باشند. امروز آمریکا، این احساس نفرت منطقه را به ایران نسبت می دهند. اینها به ایران ارتباطی ندارد.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

ایران دنبال تنش و درگیری نیست. ایران در طول چند سال گذشته نشان داده است که از طریق گفتگو می توان مشکلات اصلی جامعه بین الملل را حل کرد، ما توانستیم، مشکلات هسته ای، مشکلات سوریه را حل کنیم. از آن همه مشکلات در روند مذاکرات آستانه، را به راه حل برسانیم.

آنها (آمریکا) بودند که مانع می شدند. من و آقای لاوروف در ماه دسامبر به ژنو رفتیم تا ایده قانون اساسی در (سوریه) انجام شود. دولت سوریه با کمیسیون قانون اساسی موافقت نمود، اما آمریکا مانع این روند شد، لذا آن که باید از سیاست خطرناک خود در منطقه برحذز کند آمریکا است.

آمریکا باید این سیاست را کنار بگذارد. جمهوری اسلامی همواره خواهان گفتگو بوده است”.

شایان ذکر است، در تاریخ 8 مه 2018، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خبر خروج واشنگتن از توافقنامه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اعلام نمود. این توافقنامه موجب محدودیت در فعالیت های هسته ای ایران و جلوگیری از اقدامات یکجانبه آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا در تحریم های یک طرفه می باشد.

امروز در تاریخ 8 مه می 2019، به سالگرد خروج ترامپ از برجام نزدیک می شویم و محمد جواد ظریف به مسکو سفر نموده است.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

آیا ایران می تواند ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس را غرق کند؟

نشریه آمریکایی نشنال اینترست نوشت: ایالات متحده آمریکا، ایران را متهم کرده که هنگام عبور ناو هواپیمابرش از تنگه هرمز، در مجاورت آن اقدام به شلیک موشک کرده است.

فرماندهی مرکزی آمریکا در این منطقه، اقدام ایران را بسیار تحریک‌آمیز توصیف کرده است. اما آیا در عمل ایران قادر خواهد بود یکی از این غول‌های شناور آمریکایی را غرق کند؟

 

به گزارش اسپوتنیک به نقل از اقتصاد نیوز؛ در ادامه این مطلب آمده است:

طبق گزارش فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنت‌کام)، قایق های تندرو ایران در فاصله ۱۵۰۰ یاردی از ناو هواپیمابر یو اس اس هری اس، ترومن، ناوشکن یو اس اس بالکلی و ناوگانی از ناوهای فرانسوی، اقدام به برگزاری یک مانور دریایی کردند. به علاوه در این منطقه، کشتی‌های تجاری نیز در حال تردد بودند.

 

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

چه تسلیحات مهمی در رزمایش سپاه حضور داشتند؟
سخنگوی سنت‌کام، کیل ریتس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آتش گشودن در چنین فاصله نزدیکی از کشتی‌های در حال عبور ائتلاف، آن هم در حال عبور از یک مسیر به رسمیت شناخته بین‌المللی، اقدامی مخاطره‌آمیز، غیرحرفه‌ای و ناقض حقوق دریایی بین‌المللی است». البته او به این موضوع نیز اشاره کرد که معلوم بود ایرانی‌ها به سوی ناوگان در حال عبور آمریکا شلیک نمی‌کردند.

تنگه هرمز یک آبراهه طبیعی باریک برای ورود به خلیج فارس است. تنگه در باریکترین قسمت، پهنایش به بیست‌ویک مایل می‌رسد و پهنای خط عبور کشتیرانی، دو مایل است. در هر سوی این خط عبوری نیز تا دو مایل، منطقه حائل محسوب می‌شود.

این تنگه یک مکان ایده‌آل برای ایران است تا در صورت نیاز مسیر ورودی به خلیج فارس را مسدود یا به کشتی‌های نیرو‌های ائتلاف حمله کند. اقدامی که در دهه هشتاد میلادی عملا از سوی ایران شاهد بودیم.

 

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

طبق گزارش سنت‌کام، ناوچه‌های ایرانی اقدام به شلیک موشک‌های غیرهدایت شونده می‌کردند که اصولاً برای ناوی به بزرگی ترومن یک تهدید قلمداد نمی‌شود.

اما یک شلیک شانسی ممکن است به ناو و هواپیماهای مستقر روی آن، خسارت سنگینی وارد آورد. در این فاصله نزدیک، حتی موشک‌های هدایت نشده نیز احتمال برخورد با هدف را دارند.

طبق شبیه‌سازی که توسط چالش هزاره در سال ۲۰۰۲ انجام پذیرفت، شناورهای کوچک تهاجمی ایران تنها با یک حمله گروهی، شانس ورود خسارت قابل‌توجهی به ناوگان دریایی آمریکا در این منطقه را دارند. البته ایران تمرین چنین عملیاتی را پیش‌تر طی مانوری با نام «پیامبر اعظم ۹» در تنگه هرمز تجربه کرده است.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

این مانورها شامل به کارگیری مجموعه‌ای از قایق های تندرو مسلح به راکت‌ها و موشک‌های کروز، اژدرهای کالیبر بزرگ و متوسط، مین‌های دریایی، مسلسل‌های سنگین و موشک‌اندازهای دوش پرتاب بودند.

شناورهای نبرد کرانه‌ای نیروی دریایی آمریکا، به طور خاص برای مقابله با حملات گروهی قایق‌های تندروی ایرانی طراحی شده‌اند اما هنوز باید یک سیستم موشکی مناسب برای آنها تدارک دیده شود. حملات گروهی بارها در مانورهای تمرینی انجام شده‌اند اما هنوز عملا در یک درگیری واقعی آزموده نشده‌اند.

 

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

به نظر می‌رسد موثرترین سلاح ایران برای بستن عملی تنگه هرمز، استفاده از مین‌های دریایی باشد. بخش اعظم نوزده ناو آمریکایی که از جنگ جهانی دوم به بعد غرق شده یا صدمه جدی دیده‌اند، قربانی مین‌های دریایی بوده اند.

در واقع در سال ۱۹۸۸ یک مین دریایی ایرانی با طراحی که متعلق به دوران جنگ جهانی اول بود، ناوچه ساموئل رابرتس را تا مرز غرق شدن پیش برد. در سال ۱۹۹۱ طی جنگ خلیج فارس نیز، مین‌های دریایی عراقی برای ناوگان آمریکا دردسرساز شدند.

اسکات تروور، نابغه نبردهای دریایی در این باره می‌نویسد: «در فوریه ۱۹۹۱، ناوگان آمریکا به علت ۱۳۰۰ مینی که عراقی‌ها درست جلوی چشم شناورهای ائتلاف چندملیتی در خلیج فارس ریختند، تسلط خود بر شمال خلیج فارس را از دست داد».

این مین‌های عراقی با ارزش کمتر از ۲۵۰۰۰ دلار که عتیقه و از رده خارج محسوب می‌شدند، موفق شدند ناوگان پیشرفته چند میلیارد دلاری آمریکا را فلج کنند. امروز نیز خطر واقعی، موشک‌های ضد ناو و راکت‌های ایرانی نیستند بلکه تهدیدی که اغلب نادیده گرفته می‌شود، همین مین‌های دریایی هستند که باید نگرانی اصلی آمریکا باشند.

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

یادآور می شود روابط امریکا و ایران پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ تیره تر شده است. رئیس جمهور امریکا ایران را به برهم زدن ثبات در منطقه و حمایت از تروریسم جهانی متهم می کنند. رهبران ایران در پاسخ قول داده اند در برابر فشار واشنگتن تسلیم نشده و به دنبال کردن خط مشی سیاسی خود ادامه دهند.

 

 

تصاویر و علت ناوهای هسته ای آمریکا در خلیج فارس

 

هشتم ماه مه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که از برجام خارج می شود و نه فقط تحریم های قبلی را باز می گرداند بلکه تحریم های جدید علیه تهران را نیز اعمال خواهد کرد.

موج دوم تحریم های آمریکا که صادرات نفت را نیز شامل می شود از پنجم نوامبر اجرایی شد. برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران هشدار داد، کسانی که بخواهند مکانیزم محدودیت های علیه ایران را دور بزنند، بلافاصله تحریم خواهند شد.

واشنگتن قصد دارد اقداماتی را علیه کشورهایی که با ایران همکاری می کنند صورت دهد و کشورهایی را که به خرید نفت از ایران ادامه می‌دهند مجازات کند.

Images and the cause of US nuclear weapons in the Gulf


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان