ramazan
ramazan

سه سوته به اندام ایده آل برسید/ خوراکی های لاغری و دم دست

مجموعه : غذاهای رژیمی
سه سوته به اندام ایده آل برسید/ خوراکی های لاغری و دم دست

وقتی صحبت از غذای رژیمی(diet food) میشود اکثرا یاد غذاهای بدمزه میوفتند که به سختی میشه خورد ولی غذاهای رژیمی زیادی هم هست که طعم و مزه ی خوشمزه ای(Delicious) دارند. در ادامه مطالب طرز تهیه ی این غذاها آموزش داده شده است که با خوردنشان در کمترین زمان به تناسب اندام میرسید. لطفا با ما همراه باشید.

غذاهای رژیمی

1/ خوراک قارچ و هویج بخارپز

مواد لازم:
• قارچ: ۴۰۰ گرم
• هویج: ۲ عدد بزرگ
• پیاز: یک عدد کوچک
• فلفل دلمه ای: ۱/۲ عدد
• روغن زیتون:۱ قاشق غذاخوری
• نمک ، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱. کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
۲. پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.
۳. چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.

2/ پیتزای سبزیجات رژیمی

مواد لازم:
• پیاز:۱ عدد متوسط
• قارچ: ۱۵۰ گرم
• فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
• ذرت کنسروی: ۵ قاشق غذاخوری
• گوجه:۲ عدد کوچک
• پنیر پیتزا: به مقدار لازم
• سس باربیکیو یا کچاپ: به مقدار لازم
• خمیر پیتزای آماده: ۳ عدد
• روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
۱. فر یا مایکروویو را روشن کنید تا گرم شود.
۲. مواد را به صورت دلخواه خرد کنید.
۳. قارچ را جداگانه با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده شود.
۴. خمیر آماده را روی سینی فر یا مایکروویو قرار می دهیم.
۵. سس کچاپ یا باربیکیو را روی نان ریخته و روی سطح آن را آغشته کنید. حالا مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم و مواد را روی آن ریخته و در پایان اندکی دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر یا مایکروویو بگذارید .
۶. زمانیکه رنگ نان عوض شد و پنیر آب شد پیتزای شما آمده است.

غذاهای رژیمی خوشمزه و آسان

3/ خوراک مرغ و قارچ رژیمی

مواد لازم:
• سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
• قارچ:۱۰۰ گرم
• سیر: ۲ حبه
• روغن زیتون: قاشق غذاخوری
• پیاز: یک عدد کوچک

طرز تهیه:
۱. قارچ ها را باریک باریک برش بزنید و با دو حبه سیر خرد شده در شعله متوسط گاز تفت بدهید احتیاج به روغن نیست ، قارچ ها آب می اندازد و پخته می شود .
۲. بعد از پخته شدن قارچ ها آنها را از ماهیتابه خارج کنید .
۳. پیاز را خرد کنید و در ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت بدهید.
۴. سینه های مرغ را هم خیلی نازک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. مرغ را هم بزنید که هم پخته شود و هم سرخ شود .
۵. بعد از اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید .
۶. قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .سپس نوش جان کنید.

4/ سوپ سبزیجات چربی سوز(fat Burner)

مواد لازم:
• فلفل دلمه‌ ای: ۱ عدد
• مارچوبه: ۳ عدد
• گوجه‌فرنگی: ۱ عدد
• کرفس: ۱ شاخه
• پیاز: ۲ عدد
• تره‌فرنگی یا پیازچه: ۲ عدد
• سیر: ۲ حبه
• جعفری خردشده: ۱ دسته کوچک
• نمک و فلفل: به میزان کافی
• آب مرغ: ۴ پیمانه

طرز تهیه:
۱. سبزیجاتتان را با دقت بشویید و خرد کنید.
۲. سپس آن‌ها را داخل آب بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
۳. اگر دوست داشتید میتوانید مواد را میکس کنید.
۴. سپس جعفری خردشده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و نوش جان کنید.

5/ تخم مرغ به همراه مایونز(Mayonnaise) و خردل(Mustard)

مواد لازم:
• تخم مرغ بزرگ: ۶ عدد
• سس مایونز کانولا: یک چهارم فنجان
• سس خردل: یک قاشق چای خوری
• سرکه سیب: یک قاشق چای خوری
• نمک: سه هشتم قاشق چای خوری
• فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
• پاپریکا بو داده یا پودر فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه:
۱. به یک ماهی تابه متوسط مقداری آب اضافه کنید یعنی حدود ۲.۵ سانت از کف ماهی تابه را پر کند. سپس آب را روی حرارت متوسط به بالا به جوش بیاورید.
۲. تخم مرغ ها را اضافه کنید، درب ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۳ دقیقه بخار کند و خوب پخته شود.
۳. تخم مرغ ها را به یک ظرف حاوی یخ منتقل کنید و اجازه دهید حدود ۶ دقیقه سرد شوند.
۴. پوست تخم مرغ ها را بکنید. تخم مرغ ها را نصف کنید. زرده ها را به یک کاسه متوسط منتقل کنید.
۵. به کاسه مایونز، خردل، سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید و سپس تا زمانی که نرم شوند هم بزنید.
۶. ترکیب درست شده را داخل یک پلاستیک زیپ شو قرار دهید و گوشه پلاستیک را ببرید. ترکیب را از داخل کیسه به صورت مساوی داخل تخم مرغ ها قرار دهید.
۷. روی تخم مرغ ها پاپریکا بریزید. سپس بلافاصله غذا را سرو کنید. (این دستور پخت برای ۶ وعده است. هر وعده شامل دو نصفه تخم مرغ می شود.)

6/ سالاد الویه(Olivier salad) رژیمی

مواد لازم:
• سینه مرغ آب پز: نصف یک عدد
• تخم مرغ آب پز: یک عدد
• سیب زمینی آب پز: یک عدد متوسط
• خیار شور: ۱۰۰ گرم
• نخود فرنگی: ۵ قاشق غذا خوری
• ماست چکیده کم چرب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
• روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل سیاه: کمی

طرز تهیه:
۱. تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.
۲. گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
۳. نخود فرنگی را آب پز کنید.
۴. خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
۵. در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
۶. بهتر است پیش از صرف بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.

7/ سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه(Asparagus)

مواد لازم:
• سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
• نمک: به میزان لازم
• ریحان تازه خرد شده: یک مشت
• نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
• روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
مارچوبه: ۶عدد
عصاره سبزیجات: ۱۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
شیر سویا: ۴ قاشق غذاخوری
رزماری تازه: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:
۱. فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
۲. سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.
۳. برای درست کردن سس قارچ، مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.
۴. عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
۵. وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.
۶. سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.
۷. در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.
۸. در هنگام سرو سس قارچ را روی سیب زمینی تنوری ریخته و نوش جان کنید.

غذاهای رژیمی خوشمزه و آسان

8/ خوراک مرغ

مواد لازم:

• سینه مرغ: دو عدد
• سیب زمینی: چهار عدد
• پیاز: یک عدد
• هویج: دو عدد
• پودر آویشن: یک قاشق چایی خوری
• رب گوجه: سه قاشق غذاخوری
• سیر: سه حبه
• برگ بو: یک عدد
• فلفل قرمز: یک عدد
• نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید، سیب زمینی‌ها را درشت خرد کنید و درون آن بریزید سپس چند قاشق روغن، نمک، فلفل و پودر آویشن به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادی که اضافه کرده‌اید کاملا به خورد سیب زمینی‌ها برود.

۲. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. هویج‌ها را خرد کنید و آن را به سیر و پیازتان اضافه کنید و با هم تفت دهید تا هویج‌ها نیز نرم شوند.

۳. سینه مرغ را به اندازه‌ها

ی مورد نظرتان خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید و پس از چند دقیقه که رنگ مرغ‌ها کمی تغییر کرد فلفل دلمه‌ای(Bell pepper) خرد شده و مخلوط سیر و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید.

۴. به مواد فرصت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مرغ طعم مواد را به خود بگیرد سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید و سیب زمینی‌هایی را که از قبل آماده کرده بودید را به آن‌ها اضافه کنید و حدود ۳ لیوان آب روی آن بریزید و برگ بو را داخل آن بیندازید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که خوراکتان بپزد.

۵. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم آب غذا کم شود و خوراک مرغ خوشمزه‌تان را سرو کنید.

 

سه سوته به اندام ایده آل برسید خوراکی های لاغری

 

9/ ماهی سالمون با سس سویا

مواد لازم:

• ماهی سالمون200 گرم
• لیموی تازه یک عدد
• پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
• سس سویای کم سدیم یک چهارم فنجان
• سرکه سفید یک چهارم فنجان
• سرکه برنج یا بالزامیک یک چهارم فنجان
• شکر 2 قاشق غذاخوری شکر ،
• زنجبیل رنده شده 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا سس سویا ، سرکه ها ، شکر ، پیازچه و زنجبیل را با هم ترکیب می کنیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. 

2. سپس از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود.

3. پس از خنک شدن سس ، فیله های سالمون را درون آن قرار می دهیم.

4. ظرف سالمون های آغشته در سس را حداقل 30 و حداکثر 120 دقیقه داخل یخچال نگهداری می کنیم تا فیله ها ، طعم دار شوند.

5. سپس ماهی را در داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه تنوری می کنیم.

6. برای تزئین و سرو غذا از لیموهای برش خورده در کنار بشقاب استفاده می کنیم.

غذاهای رژیمی خوشمزه و آسان

10/ فتوچینی(ماکارونی نواری) با سبزیجات

مواد لازم:

• فتوچینی یا ماکارونی نواری: ۲۵۰ گرم ( نصف بسته )
• سیر: ۵ حبه ( درسته با پوست ، شسته شده )
• کدو سبز: ۳ عدد
• هویج: ۲ عدد
• روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل: به میزان لازم
• مغر تخمه آفتابگردان: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید.

۲. آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت ۱ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

۳. فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک ۱۰ دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید.

۴. در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید.

Get to your ideal body in the shortest time / Delicious and easy diet foods

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان