طرز تهیه ی هلو کباب (غذای اصیل کرمانشاه)

طرز تهیه ی هلو کباب (غذای اصیل کرمانشاه)

آشپزی، لذت طبخ غذا را با دستور تهیه انواع غذاها، دسر، شیرینی و … با وب سایت ناز وب تجربه کنید. در این بخش به دستور تهیه اصیل و خوشمزه ترین غذای کرامشاه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:
گوشت بدون چربی: ۴۰۰ گرم
لپه: ۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو: ۱ لیوان
شکر: ۵ /۰

لیوان: آب ۱ لیوان

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند .

از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان