تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس

 تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس

 


وب سایت نازوب، در طول ماه رمضان سوال بسیاری از خانم ها این هست که برای افطار چه چیزی درست کنم؟؟ که هم ارزش غذایی داشته باشد و هم متنوع باشد  ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم

 

 

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

 

 

 

مولوخیا گوشت گوسفند:
مولوخیا با گوشت سرشار از آهن است و یک از منابع غنی برای مواد معدنی به شمار می رود. مولوخیا یک گونه سبزی است که در خاورمیانه، آفریقای خاوری، آسیای جنوبی و شمال آفریقا به عنوان یک مزه دهنده در آشپزی کاربرد دارد.

 

 

مولوخیا بیشتر جوشیده می شود و مایع به دست آمده از آن کمی غلیظ است و بیشتر به عنوان خورش و سوپ خورده می شود.

 

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

 

 

مولوخیا گوشت گوسفند

•    تعداد: 6 نفر

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

•    خوراک: لبنانی

 

 

مواد لازم

•    750 گرم گوشت بره نگینی خرد شده

•    8 پیمانه آب

•    دو عدد پیاز متوسط

•    دو عدد برگ بو

•    دو عدد چوب دارچین

 

 

برای سس:

•    دو عدد پیاز بزرگ

•    4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    12 حبه سیر رنده شده

•    1.5 پیمانه برگ گشنیز خرد شده

•    دو عدد عصاره مرغ

•    آب لیموترش

•    500 گرم مولوخیا
 

 

طرز تهیه

1.    گوشت ها را درون آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب بجوشد. پیاز، برگ بو و دارچین را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت ها به مدت یک ساعت پخته و نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

 

2.    برای تهیه سس، دو عدد پیاز را با پوست به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا برشته شود. سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

 

 

3.    روغن را در تابه روی گاز گرم کنید. سیر و گشنیز را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.

 

 

4.    گوشت را به همراه آب آن، عصاره مرغ، آب لیموترش و پیاز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم جوش شود.

 

 

5.    برگ های خشک مولوخیا را دو تا سه بار با آب بشویید و آبکش کنید. آنها را به آب در حال جوش بیفزایید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا مولوخیا نرم شود.

 

 

رولت نان و پنیر و سبزی 


تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

 

 

نان و پنیر و سبزی یکی از ارکان سفره های افطار هستش اما می شود با این دستور بسیار ساده نان و پنیر و سبزی را با تنوع بر سر سفره افطار آورد
 
 

 

مواد لازم برای دو نفر:

سبزی خوردن : ۱۵۰ گرم ساطوری شده

پنیر : ۱۵۰ گرم

گردو ریز شده : ۱۰۰ گرم

نان لواش : ۳ عدد

 

 

طرز تهیه :

نان ها را ابعاد ۲۵ در ۴۰ برش زده، سبزی را ریز خورد کرده و با گردو و پنیر مخلوط کنید تا تمام مواد به خورد هم رود. یک کیسه فریز را پهن کنید و یک قسمت از نان لواش را روی آن بگذارید یک لایه نازک از مواد روی نام مالیده و نان دیگری را روی آن قرار دهید .

 

سه بار این کار را تکرار کنید به طوری که لایه آخر شامل مواد باشد و با کمک نایلو که در زیر نان پهن کرده اید آن را به صورت رولت بپیچید. برای حدود دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خوب منسجم شود.

 

 

سپس آن را به فاصله های یک سانتی متری برش بزنید و سرو کنید.

 

 

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

این رولت را می توان با نان تست هم درست کرد

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

 

 

دسر

تارت بیل‌-کیشتا

 

تهیه چند افطاری در ماه رمضان + عکس  

 

 

تارت بیل‌-کیشتا

•    تعداد: 10 نفر

•    زمان تهیه: 13 دقیقه

•    خوراک: مشرقی

 

 

مواد لازم

برای خمیر:

•    دو پیمانه سمولینا

•    یک پیمانه سمولینا کامل

•    ¾ پیمانه کره هندی آب شده

•    نصف پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری خمیرمایه

•    2 قاشق غذاخوری گلاب

 

 

برای مواد میانی:

•    دو پیمانه شیر

•    یک قوطی خامه

•    یک قاشق غذاخوری شکر

•    6 ورق نان تست

•    یک قاشق غذاخوری گلاب
 

 

طرز تهیه

1.    در یک کاسه، آرد و دانه های سمولینا را با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده، شکر و خمیر مایه را به آنها بیفزایید و هم بزنید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی آنها را بپوشانید و در دمای اتاق به مدت 4 ساعت کنار بگذارید.

 

 

2.    شیر، خامه و شکر را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. پس از اینکه مواد جوشیدند و روی آنها حباب ایجاد شد، حرارت را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ و لطیف شود. گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

 

3.    گلاب را به خمیر مامول اضافه کنید و هم بزنید. آن را با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

 

 

4.    خمیر را به چند بخش تقسیم کنید. ه کدام از آنها را کف قالب تارتلت قرار دهید. در فر با دمای 250 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 13 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

 

5.    از مخلوط خامه روی خمیر بریزید. روی آنها برش های میوه، بادام بوداده و عسل بریزید و سرو کنید.

 

منبع: نازوب – www.nazweb.ir


برچسبها:

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان