ژله یکی از دسرهای خوشمزه و خوش آب رنگ است که طرفداران زیادی نیز دارد در این بخش به روش آماده سازی ژله دو رنگ می پردازیم
مواد لازم :
پودر ژلاتین : 30 گرم شکر : 320 گرم رنگ قرمز چند قطره رنگ سبز چند قطره آب : 1 لیتر آب لیمو : ا قاشق غذا خوری ( اگر بخواهید به جای آبلیمو اسانس می زنید . )
طرز تهیه :
مانند ژله ساده ژله را آماده می کنیم . آب لیمو را به آن اضافه کرده ، و در 2 ظرف به صورت و قرار می دهیم و رنگ ها را در ظرف ها می ریزیم . یک ظرف قرمز و یک ظرف سبز ، ظرف ژله را با آب سرد می شوییم و ژله قرمز را ریخته در یخچال قرار می دهیم تا خود را ببندد . وقتی قرمز بسته شد ژله سبز را روی آن ریخته و در یخچال قرار می دهیم . اگر بخواهیم می توانیم وسط 2 ژله
کمی کمپوت سیب پخته یا گلابی تکه تکه کرده و بگذاریم و ژله دوم را ریخته ، در یخچال قرار دهیم بعد دو ساعت با نوک چاقو لبه ژله را جدا کرده و زیر آب جوش می گیریم یا در قابلمه آب جوش یک لحظه قرار داده و در ظرف بر می گردانیم و روی آن را با پودر نارگیل و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم .