طرز تهیه یک غذای گوشتی با گوشت پرنده ای به نام کبوتر مقوی و خوشمزه.
این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر میشود و روی سطح آن با ورقههای زردک پوشانده میشود.
تعداد: 4 تا 5 نفر
مواد لازم
• 20 گرم قارچ خشک
• 750 میلیلیتر آب
• 250 گرم قارچهای بلوطی
• 50 گرم کره
• روغن زیتون
• 500 گرم گوشت سینه کبوتر
• یک قاشق غذاخوری آرد سفید
برای روی پای:
• یک عدد زردک بزرگ
• 100 گرم کشمش
• 80 گرم کره آبشده
• یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
طرز تهیه
1. قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را 15 دقیقه کنار بگذارید تا قارچها نرم و تازه شوند.
2. قارچهایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.
3. در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینههای کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچها را به گوشت اضافه کنید. 600 میلیلیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه به حالت نیمجوش باقی بماند.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
5. زردک را پوست بگیرید و به ورقههای باریک برش بزنید.
6. مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقههای زردک بپوشانید.
7. کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود.