طرز تهیه پای زردک با گوشت کبوترو قارچ

طرز تهیه پای زردک با گوشت کبوترو قارچ

طرز تهیه یک غذای گوشتی با گوشت پرنده ای به نام کبوتر مقوی و خوشمزه.

 

این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر می‌شود و روی سطح آن با ورقه‌های زردک پوشانده می‌شود.

 

تعداد: 4 تا 5 نفر

 

مواد لازم

•    20 گرم قارچ خشک

•    750 میلی‌لیتر آب

•    250 گرم قارچ‌های بلوطی

•    50 گرم کره

•    روغن زیتون

•    500 گرم گوشت سینه کبوتر

•    یک قاشق غذاخوری آرد سفید

برای روی پای:

•    یک عدد زردک بزرگ

•    100 گرم کشمش

•    80 گرم کره آب‌شده

•    یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده

 

طرز تهیه

1.    قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها  بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را 15 دقیقه کنار بگذارید تا قارچ‌ها نرم و تازه شوند.

 

2.    قارچ‌هایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.

 

3.    در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینه‌های کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچ‌ها را به گوشت اضافه کنید. 600 میلی‌لیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه به حالت نیم‌جوش باقی بماند.

 

4.    فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

 

5.    زردک را پوست بگیرید و به ورقه‌های باریک برش بزنید.

 

6.    مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقه‌های زردک بپوشانید.

 

7.    کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان