ادویه ها یکی از مهمترین مواد مورد نیاز در آشپزخانه است. عدم نگهداری از ادویه جات بدون شک کیفیت غذای شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
به طور کلی، ادویهها نباید در محیط های بسیار گرم (مانند انباری) یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند. یکی از رایجترین سؤالهای خانمها در مورد ادویهها، چگونگی نگهداری از این محصولات است.
ادویههای پودر شده اگر به درستی و در شرایطی که عنوان کردیم، نگهداری شوند، میتوانند 12 تا 18 ماه بدون اینکه کیفیت آنها کم شود مورد استفاده قرار بگیرند.
همچنین بهترین کار این است که حجم ادویهای که خریداری میکنید به میزان مصرف 6 ماهه و نهایتا یکساله باشد و اگر به هر دلیلی بیشتر از این زمان برد، بدانید فقط طعم دهنده می شوند و هیچ خاصیتی ندارند.
تشخیص تقلب یا آلودگی در محصولاتی مانند ادویهها که به صورت پودر درآمدهاند، کار افراد عادی و خارج از محیط آزمایشگاهها نیست.
برخی کالاها مثل حبوبات را می توان بعد از خرید تمیز کرده با آب شسته و دانه های خراب را جدا کرد. اما در مورد ادویه جات چنین چیزی امکان ندارد و قابل شستشو نیستند.
اما درصورتیکه به آلودگی یا میکروبی مشکوک باشد با پخت در غذا و حرارت از بین می رود. اما در خصوص فلفل سیاه یا قرمز که بیشتر به صورت خام مصرف می شود باید دقت بیشتری داشته باشید.
ولی شرط عقل این است که ادویه جات را در بسته بندی های بهداشتی خریداری کنید.
قفسههای باز این امکان را به آشپز میدهند که بدون نیاز به خواندن برچسبها، هر آن چیزی که نیاز دارد را در دسترس خود ببینید.
اگر جا ادویهها را ایستاده داخل کشو میگذارید یا به صورت خوابیده به هر حال روی آن برچسب بزنید.
آشپزی به دلیل اهمیت بالایی که دارد فراموش کردن یک نوع ادویه می تواند طعم غذای شما را به طور کلی تغییر دهد.
با دم دست گذاشتن ادویه های مورد علاقهتان، دسترسی آسان به آنها را فراهم کنید. قوطی ادویهها را پر کنید و آنها را در یک سبد بچینید.
وقتی ادویه داخل قوطی کمتر میشود، دوباره از ظرف اصلی که آن را در جای دیگری از آشپزخانه نگه میدارید، پر کنید.
مدل جا ادویه ای مگنتی نواری بسیار شیک و کاربردی
مدل مگنتی یا آهنربایی جا ادویه ای
مدل ادویه جات آبشاری
شیک ترین مدل ظروف برای ادویه جات
چیدمان ظروف ادویه جات در کشور ایستاده و افقی
دیوارکوب فرفوژه برای جا ادویه ای
جا ادویه ای طبقه ای
مدل چیدمان شیشه های ادویه