شیرینی هدیه دادن در روزهای جشن، باعث شادی و سلامت قلب شما میشود. محققان گفته اند،که شکلات حاوی آنتی اکسیدانهایی است که از چسبیدن کلسترول به دیواره های سرخرگ جلوگیری می کند و ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی و سکته را کاهش می دهد. شکلات حاوی فلاون نیز میباشد که ماده ای شیمیایی است و در چای نیز وجود دارد.
هرچه شکلات تیرهتر باشد حاوی فلاون و آنتی اکسیدان بیشتری میباشد ولی با وجود همه فوایدی که شکلات دارد بهتر است در خوردن آن زیاده روی نکنید. مزه، عطر و شکل آن بعلاوه کالری زیاد شکلات را لذیذ و خوشمزه ساخته است. از روزهای خوش خود لذت ببرید و همه شکلاتهایتان را با هم نخورید.