2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

 

سبزیجات اصلی ترین گروه ویتامین ها و فیبرها هستند؛ مصرف این سبزیجات خوش رنگ و خوشمزه مستلزم شستشوی خاص و حساسی است.

 

2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

 

تحقیقات به عمل آمده و آگاهی های غلطی که در در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود نشان می دهد که بسیاری از خانم های خانه دار با مایع ظرفشویی و نمک برای ضد عفونی کردن سبزیجات استفاده می کنند. این دو روش هیچ تاثیری در ضد باکتری و میکروب کشی سبزیجات ندارد.

 

سبزیجات را با مواد ضدعفونی کننده ای مثل پرکلرین، میکروب زدایی کرد تا سلامت آن‌ها تامین شود. 

 

یکی از بیماری های شایع در مصرف سبزیجات ضدعفونی نشده بیماری حصبه یا تیفوئید است. این بیماری یک بیماری حاد باکتریال است که عامل آن باکتری به نام سالمونلاتیفی است.

 

2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

 

میوه و سبزیجات خام که کاملاً تمیز و ضد عفونی نشده است راه‌های سرایت این بیماری است. آبیاری سبزیجات با فاضلاب و یا دفع نامطمئن فاضلاب و سرایت آن به آب آشامیدنی از دیگر راه‌های انتقال میکروب این بیماری است. 

بهترین علامت این بیماری، تب طولانی مقاوم به درمان است، اما با شروع علائم، شخص احساس ناخوشی، خواب آلودگی، درد شکم و تب دارد. 

 

ممکن است در بالغین شروع علائم با یبوست و در اطفال شروع علائم با اسهال خفیف و درد شکمی همراه باشد و اگر بیماری طول بکشد شخص اشتهای خود را از دست داده و در نتیجه لاغری و کاهش وزن را در او مشاهده خواهیم کرد. 

 

سبزیجات چه خواصی دارد؟ آیا مصرف آن برای کودکان خوب است؟

 

سبزیجات نه‌تنها برای بدن مفید هستند بلکه در جوان‌سازی و درمان مشکلات پوستی نیز کاربرد دارند.

 

ویتامین سی موجود در سبریجات فیبر منبع بسیار مهمی برای سلامت پدن و تقویت سیستم ایمنی بدن است.

 

گاهی مصرف سبزیجات به‌تنهایی برای پاک‌سازی و تقویت پوست و ناخن استفاده می‌شود و در مواردی نیز می‌توان از آن‌ها ماسک‌هایی برای مراقبت پوست تهیه کرد.

 

به‌عنوان‌مثال اسفناج به‌علت داشتن آنتی‌اکسیدان زیاد، گزینه خوبی برای پاک‌سازی پوست است.

 

سبزیجات برای هیچ گروه سنی ممنوعیت ندارد. کودکان را عادت دهید به مصرف سبزیجات، زیرا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان می‌شود و از آن‌ها در برابر عفونت‌های ویروسی و باکتریایی محافظت می‌کند.

 

علاوه بر این، برخلاف شیرینی‌ها و غذاهای نیمه‌آماده، میوه و سبزیجات سطح انرژی کودکان را بالا برده و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری می‌کند.

 

معرفی بهترین ضدعفونی کننده ها برای سبزیجات، کاهو، کلم بروکلی و حتی توت فرنگی

 

2 روش غلط برای ضد عفونی کردن سبزیجات

 

  1. هیپوکلریت کلسیم یا پرکلرین 
  2. پرمنگنات پتاسیم
  3. صابون ضد باکتری
  4. سرکه

 

بهترین و موثرترین محلول های ضد باکتری و ضد عفونی کننده برای سبزیجات و میوه ها هستند.

 

با آگاهی و مطالعه مقالات علمی و تغذیه ای روح و جسم سالمی داشته باشید تا بتوانید شگفتی های این جهان و آفرینشتان را بفهمید!


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان