مواد لازم:
کشمش: یک سوم فنجان
جو پرک شده: یک دوم فنجان
کنجد سفید پوست کنده: 1 ق غذاخوری
روغن زیتوون: 1 ق غذاخوری
دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دو لیوان آب و کشمش را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. جو پرک شده را به آرامی در آب ریخته و به هم بزنید و شعله گاز را کمتر کنید.
کنجد را بکوبید یا آسیباب کنید و در روغن زیتون حل کنید ( به جای حل کردن کنجد در روغن زیتون می توان از روغن کنجد استفاده کرد).
پس از حدود ده دقیقه دارجین را در قابلمه ریخته و ده دقیقه دیگر بپزید. پس از پایان پخت، کنجد حل شده در روغن زیتون (یا روغن کنجد) را با سایر مواد مخلوط کنید.