آموزش تهیه شیر از آجیل آلات

آموزش تهیه شیر از آجیل آلات

تهیه این شیر از آجیل آلات هم برای شیرخواران توصیه می شود.

ابتدا برای این کار باید فندق یا بادام یا کنجد تازه را به مدت یک شب تا صبح در آب خیس کرده و سپس آن را در مخلوط کن ریخته و به صورت ذرات ریز در آورد.  خیساندن باعث شروع روند جوانه زدن می شود و علاوه بر این که ارزش غذایی آن ماده افزایش پیدا می کند، برای خرد شدن در مخلوط کن نیز نرم و آماده می شود.

هر یک سوم فنجان دانه آجیل را در یک فنجان آب جوشیده ولرم خیسانده و روز بعد در مخلوط کن ریخته و از صافی رد کنید، مایع حاصل را می توان به شیرخوار بدهید و باقی مانده پودر را برای بزرگ تر استفاده کنید. این مایع تا 3 روز در یخچال قابل نگه داری است و پس از 8 ماهگی می توان آن را به جای برخی وعده های غذای کمکی، به شیرخوار داد.

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان