آشپزی به سبک مالزی (پلو و مرغ سرخ شده)

آشپزی به سبک مالزی (پلو و مرغ سرخ شده)
 
مواد لازمبرای تهیه پلو و مرغ سرخ شده به سبک مالزی:
برنج دو پیمانه
دو عدد بوک چوی یا کلم چینی
پیاز خرد شده یک عدد
هویج نگینی خرد شده
ذرت یک پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
فلفل قرمز خرد شده دو عدد
سیر دو حبه خرد شده
سس چیلی کمی
سس سویا نصف پیمانه
 
طرز تهیه:
این غذا سه مرحله دارد:
 
مرحله اول
درست کردن مرغ است که شما میتونید مرغ رو به روش ساده سرخ کنید یا اینکه تکه تکه کرده و با موادی که اموزش داده میشه مخلوط کنید و سرخ کنید.مرحله دوم اماده کردن برنج است به روش خودمون هستش. مرحله سوم اماده کردن مواد هست : اول پیاز رو تفت میدیم بعد بهش هویج و ذرت و نخود فرنگی رو اضافه میکنیم.
 
بعد فلفل قرمز خرد شده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم یک تفت کوچک میدهیم بعد سبزی رو بهش اضافه میکنیم .یه ذره تفت میدیم بعد سر ماهیتابه رو میزاریم واسه دو سه دقیقه نه خیلی زیاد .تو این فاصله سس چیلی سویا سس را با یک مقداری اب مخلط کرده و داخل مواد میریزیم و میگذاریم تا مواد مانند یک سس غلیظ بشه .نکته مهم اگر مرغ رو تکه تکه کردید باید بعد از سرخ کردن پیاز بهش اضافه کنید تا سرخ بشه. بعد برنج تون رو آب کش کنید و این مواد رو داخلش بریزید و بزارید دم بکشه . قبل از سرو غذا برنج رو میریزید تو ماهی تابه گود بزرگ یا ووک و با روغن یا اگر دلتون خواست کره یه تفت کوچک میدید . دستور از proncess Bellatrix مالزی و عکس : نت

نکات:
پلو مرغ یا ناسی گورنگ ایام یا nasi goreng ayam . ناسی یعنی برنج ، گورنگ یعنی سرخ کرده و ایام یعنی مرغ پس ترجمه این غذا میشه برنج سرخ کرده با مرغ. معمولا در آسیا هنگام طبخ به برنج روغن نمیزنن و در عوض بعدا تفتش میدن . bok choi یک سبزی چینی است که تو مالزی هم پیدا میشه ( نوعی کلم چینی هستش .) شما اگر نتونستید این رو پیدا کنید میتونید از اسفناج استفاده کنید .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان