طرز تهیه:
نون باگت را ازپهنا نصف کنین. توی نونهارو خالی كنین و نونهارو از گوشت مرغ خرد شده یا هر چیزی كه دوست دارین پر كنین. دو نیمه نون رو روی هم دیگه بزارید طوری که درزش تقریبا دیده نشه.
به پنیر خامه ایتون زعفرون اضافه كنین و خوب بزنین.حالا رویه کل نون رو از پنیر خامه ای بپوشونین. زیتون سیاه رو حلقه كنین و واسه چشماش استفاده کنین. فلفل دلمه ای قرمز رو هم واسه لبش قرار بدین. فلفل سبز دلمه ای رو حلقه كنین و برای شاخكهاش و تزیین بدنش استفاده كنین.
هویج رنده شده رو هم برای تزیین بدنش استفاده كنین. كف بشقابتون رو كاهو و كلم بزارین و كرمتون رو روش قرار بدین. این غذا 1-2 ساعت تازه میمونه که میتونین برای عصرانه و یا ناهار بچه هایی که به سختی غذا میخورن آماده کنید و به مهد بسپارید.