1. سس سالسا
مواد لازم:
در کاسه ای همه مواد را مخلوط کنید و 12 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه بگیرد. سپس با چیپس سرو نمایید.
2. سس نخود
مواد لازم:
در مخلوط کن همه مواد را بجز جعفری و پاپریکا مخلوط کنید و از این دو برای تزئین آن استفاده کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا یکنواخت شود. اگر مخلوط شما خشک است می توانید کمی روغن زیتون اضافه کنید. سپس آن را داخل ظرفی بریزید. پاپریکا رویش بپاشید و کمی روغن زیتون و جعفری بریزید. روی ظرف کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید در دمای اتاق بماند.
3. سس توماتیلو گواکامول
مواد لازم:
توماتیلو، برگ گشنیز، آووکادو، پیاز، فلفل، آب لیمو، زیره و نمک را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در ظرفی سرو کنید.
4. سس پیاز
مواد لازم:
در قابلمه گودی روغن زیتون را روی حرارت بالا داغ کنید. پیازهای خرد شده و یک قاشق چایخوری نمک بریزید. پیاز را تفت دهید و گاهی بهم بزنید. 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. حرارت را کم کنید و همچنان هم بزنید. بعد از 15 دقیقه رنگ آن عوض می شود. آن را از روی شعله بردارید تا سرد شود. با مخلوط کن، پنیر ریکوتا و ماست را مخلوط کنید تا نرم شود. این مخلوط را داخل کاسه بریزید. خامه را اضاف کنید. پیاز سرد شده را به مخلوط بیفزایید. به کل آن آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه نمایید. سپس این مخلوط را با سبزیجات و چیپس سرو کنید.
5. سس گواکامول
مواد لازم:
در کاسه ای بزرگ، پوره آووکادو را با آب لیمو مخلوط کنید. نمک، زیره و فلفل هندی را به این پوره اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل، گوجه فرنگی، گشنیز و سیر خرد شده را به مخلوط بیفزایید. 1 قاشق آب لیمو بریزید و مخلوط کنید. بگذارید 1 ساعت در دمای اتاق بماند و بعد سرو کنید.