سالاد های تابستانی

مجموعه : آشپزی
سالاد های تابستانی
نازوب، این سالادهای ساده ترکیبات بسیار عالی هستند که از سبزیها و میوه های تازه تهیه شده اند و برای یک روز گرم تابستانی بسیار مناسب هستند.
 
1 – سالاد ذرت تازه و برنج:
این سالاد از ذرت تازه و برنج سرد و گوجه فرنگی های آبدار تهیه شده است و برای یک روز گرم تابستانی بسیار ایده آل است.

مدت آماده سازی :20 دقیقه
مدت سرد کردن :1 ساعت
مدت پخت :3 دقیقه
 
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
·        4 عدد ذرت تازه
·        5/1 پیمانه برنج پخته شده و سرد شده
·        500 گرم گوجه فرنگی تزئینی
·        1 عدد پیاز قرمز کوچک خلال شده
·        1 عدد فلفل سبز به صورت نازک خلال شده
·        2 قاشق سوپخوری سرکه برنج یا قرمز
·        2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
 
طرز تهیه:
 
·        بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
 
·        برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
 
·        روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
 
·        نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
 
2 – سالاد جوجه:
این سالاد از برشهای برشته شده جوجه و سبزیجات و پنیر تشکیل شده است.
مدت آماده سازی : 45 دقیقه
مدت پخت : 20 دقیقه
 
مواد لازم برای 6 نفر:
·        6 عدد برش نازک ژامبون گوشت
·        2/1 پیمانه روغن زیتون
·        4 عدد سینه مرغ بی استخوان و بی پوست
·        پاپریکا
·        2 عدد لیمو ترش
·        1 عدد موسیر ریز خرد شده
·        2 عدد هویج کوچک پوست گرفته شده و خرد شده
·        2 عدد کدوی سبز متوسط و خرد شده
·        فلفل دلمه ای متوسط زرد و قرمز
·        نصف یک پیاز قرمز کوچک خرد شده
·        140 گرم پنیر خرد شده
·        کاهو خرد شده
 
طرز تهیه:
·        در یک ماهی تابه تفلون 1 قاشق سوپخوری روغن می ریزیم، حرارت متوسط باشد. جوجه را با نمک و فلفل و پاپریکا مزه دار می کنیم و به ماهی تابه اضافه می کنیم.
 
·        8 تا 10 دقیقه یا تا زمانیکه جوجه صورتی شود، آن را سرخ می کنیم. سپس می گذاریم تا اندکی خنک شود و سپس برش می دهیم.
 
·        در ماهی تابه دیگر کالباس را کمی تفت دهید.
 
·        مقداری از پوست لیمو را رنده کرده و بعد آب لیمو را می گیریم. در یک کاسه روغن زیتون باقی مانده و آب لیمو و موسیر و پوست لیموی رنده شده و فلفل و نمک را می ریزیم.
 
·        در یک کاسه بزرگ هویجها، فلفل دلمه ای، پیاز، جوجه، کالباس، پنیر و کاهو را ریخته و سس آماده شده را روی آن دهید.
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان