کیک شکلات رژیمی با خرما و گردو

کیک شکلات رژیمی با خرما و گردو
آموزش تهیه کیک شکلاتی برای افراد چاق و رژیمی …
 
مواد لازم:
 
گردوی خرد شده : ۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری
خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده : ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ :۱ عدد  
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر قند : ۲ قاشق سوپخوری سر خالی
 آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگك ) : ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
پودر كاكائو : ۱ قاشق سوپخوری
 شیر كم چربی : ۲ قاشق سوپخوری 

طرز تهیه:

 
فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید.
داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید.
زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید.
بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.
آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید.
شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید.
سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.
مایه كیك را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید.
كیك را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیك را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید.
كاغذ روغنی زیر كیك را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
این كیك حاوی ۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم كلسترول است.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان