2- طبیعت ترب گرم است.
3- این گیاه به عنوان هضم کننده غذا و خارج کننده باد معده با غذا خورده می شود.
4- خوردن ترب با نمک و کره قبل از غذا، اشتها آور است.
5- جریان خون را به سوی مو می کشاند و باعث تقویت پیاز مو می شود و از این رو برای تقویت و روییدن مویی که ریخته شده، مفید می باشد.
6- اگر عصاره ترب را بر موضعی که موی آن ریخته قرار دهید، دوباره موی آن قسمت میرو ید.
7- خوردن ترب، رنگ رخسار را باز و نیکو می کند.
8- ضماد ترب با عسل برای از بین بردن آثار کبودی زیر چشم، آثار ضربه و جای زخم و کک و مک بسیار مفید است.
9- مرهم ترب برای زخمهای بد و جوش های آبدار مفید است.
10- مالیدن آب ترب بر بدن مانع از گزیدن حشرات می شود.
11- ترب سموم جمع شده در کلیه و کبد را دفع می کند.
12- نوشیدن آب ترب سیاه به افراد چاق و پرخور و همچنین کسانی که چربی و تخم مرغ می خورند و احساس سنگینی می کنند، توصیه می شود.
13- برای معده های تنبل مفید بوده و آن را به کار وامیدارد.
14- در جهت رفع بیخوابی مؤثر است.
15- در درمان سیاتیک، نقرس، ضعف اعصاب، روماتیسم، سنگ کلیه، انسداد مجاری تنفس و آنژین، اسکوربوت (بیماری کمبود ویتامین C) و بیماری راشیتیسم (نرمی استخوانها) مصرف آن توصیه شده است.
توضیحات : اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.