دستور پخت استیک شیر ماهی

دستور پخت استیک شیر ماهی
روش تهیه و طبخ استیک شیر ماهی
مواد لازم :
شیر ماهی : ۸۰۰ گرم
سرکه : چهار قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده‌ شده : دو سانتی‌متر
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد

طرز تهیه :
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

نکته :
می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان