آشپزی امروز وبسایت ناز وب دستور تهیه یک غذای سریع، خوشمزه و مقوی را برای شما عزیزان پیشنهاد می کند. فینگر فود عالی برای یک عصرانه یا شام سبک.
مهمانی، جشن تولد یا دورهمی که وقت زیادی از شما نمیگیرد و در عین حال یک غذای لاکچری نیز به حساب می آید با دستور تهیه این دو نوع کوردن بلو در این بخش آشنا شوید.
Cuisine Today, the cute web site offers a quick, delicious and tasty fast food for your loved ones. Finger is excellent for a light evening or dinner
مواد اصلی این دو نوع غذای خوشمزه امریکایی و فرانسوی از مرغ است.
مواد لازم برای طبخ چیکن کوردن بلو
سینه مرغ 2 عدد
ژامبون دلخواه 4 ورق
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست ) 200 تا 250 گرم( 4 ورق )
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سینه مرغ 2 عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه 4 تکه)
طرز تهیه:
وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.
حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.
روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.
من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.
هر 4 تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.
حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.
کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.
در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .
اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.
حسن این روش این است که سریع تر از داخل فر آماده می شود.
*** اگه جایی بودید که فر نبود هم می توانید درستش کنید. روش سروش هم این است که یا به شکل درسته یا یک برش در وسط و یا حتی به شکل رول رول برش داده با دورچینهای مختلف سرو می شود.
در اینجا من از کمی سالاد و لبو بخار پز و سیب زمینی سرخ شده برای دورش استفاده کردم.
می توانید کنار هر کدام یک تکه نان کوچک ساندویچی هم بگذارید یا پوره سیب زمینی و … .
خلاصه هر چی که دوست داشتید. طعم این غذا خیلی خوشمزه و همه پسند است. البته به نوع پنیر و نوع آرد سوخاریتان هم خیلی بستگی دارد.
*** وقتی برشش می زنید با بیرون زدن پنیر از داخل آن هیجان زده می شوید و وقتی نوش جان می کنید حسابی از طعم دلپذیرش زیر دندان لذت می برید.
نکاتی برای پخت چیکن کوردن بلو :
** در این غذا برای سوخاری کردن از تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید ، که من ترجیح دادم بدون تخم مرغ سرخش کنم .
** پیشنهاد می کنم اگر توانستید با ترکیب بلو چیز و گودا پنیر داخلش را تشکیل بدهید تا لذتتان چند برابر شود .
** اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.
** این غذا را هم در فر و هم در تابه می توانید سرخ کنید . شما هر کدام را که دوست داشتید انجام بدهید.
برای پخت این غذا در فر:
فر را از قبل داغ کرده 180 درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.
البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .
فینگر فود؛ طرز تهیه چیکن کوردن بلو و کسرول کوردن بلو
Finger feeder; Chikon Cordon Blue and Kaserl Cordon Blue
اینک دستور تهیه کسرول کوردن بلو را به شما عزیزان آموزش می دهیم
همانطور که می دانید کسرولها از دسته غذاهایی محسوب میشن که همونطور که از اسمشون پیداست در ظرفی که در اون پخته میشوند، سرو میشن.
ترکیب این مخلوط که ممکنه از مواد گوشتی و یا سبزیجات همراه با پنیر باشه قطعاً طعم جذابی خواهد داشت. حالا شما فکر کنین ترکیب کوردن بلو که خودش به تنهایی خوشمزه است همراه با پنیرهای مزه دار و نهایتاْ گریل شدن اونها چقدر میتونه جذاب باشه. امروز در کنار وبسایت ناز وب طرز تهیه کسرول کوردن بلو را آموزش ببینید و یک غذای متفاوت را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کسرول کوردن بلو
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری درشت یک دوم پیمانه
ژامبون مرغ خرد شده سه چهارم پیمانه
پنیر گودا پروسس دو بسته
فلفل دولمهای رنگی نصف یک عدد
جعفری یا گشنیز ۲-۳ شاخه
پنیر موزارلا به میزان لازم
نمک، فلفل سفید، پودر سیر، پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه کسرول کوردن بلو
برای تهیه این غذای خوشمزه و راحت ابتدا سینه مرغ رو باید به تکههای کوچک تقسیم کنیم. پس ابتدا سینه مرغ رو از طول به چند بخش تقسیم میکنیم و بعدهر رشته رو به به صورت یک اندازه خرد میکنیم.
برشهای کوچک سینه مرغ
حالا روغن زیتون رو داخل تابه میریزیم و وقتی گرم شد، تکههای مرغ رو اضافه میکنیم و همراه با روغن فقط در حدی که رنگ مرغ عوض بشه، تفت میدیم. سرخ کردن زیادی مرغ باعث میشه تا گوشت مرغ سفت بشه و دورنش هنوز نپخته باقی بمونه.
ریختن روغن زیتون در تابه بعد از تغییر رنگ مرغ، مقدار کمی نمک و ادویههای مورد نظرمون رو اضافه میکنیم و بعد از مزه دار شدن زیر تابه رو خاموش میکنیم.
تکههای مرغ تفت داده شده حالا کف ظرف مورد نظر که در واقع همون ظرف سرومون هست رو با نیمی از پودر سوخاری میپوشانیم.
ریختن پولک یا آرد سوخاری درشت کف ظرف سپس روی پودر سوخاری رو با یک لایه ژامبون میپوشونیم.
اضافه کردن ژامبونهای خرد شده روی پودر سوخاری حالا نیمی از مرغها رو روی ژامبون ریخته و در همه جای طرف پخش میکنیم.
اضافه کردن مرغهای پخته شده مرحله بعدی، چیدن یک لایه پنیر روی مرغ هاست به صورتیکه که روی همه مرغها کاملاً با پنیر پوشیده بشه. حتماً خودتون میدونین که هرچی پنیر بیشتری داشته باشیم، کسرول ما خوشمزهتر خواهد بود
فینگر فود؛ طرز تهیه چیکن کوردن بلو و کسرول کوردن بلو
Finger feeder; Chikon Cordon Blue and Kaserl Cordon Blue
پوشاندن مرغها با یک لایه پنیر گودا
بعد از این مرحله، همه مراحل رو یکبار دیگه به همین ترتیب تکرار میکنیم.
پوشاندن روی کسرول با پنیر و فلفل رنگی
و نهایتاً روی کسرول رو با مقداری پنیر موزارلا و با هر پنیر حساس به حرارت که طعمش رو بیشتر میپسندین میپوشونیم و روی پنیر مقداری فلفل دلمهای رنگی خرد شده همراه با برگ گشنیز خرد شده ریخته و سپس ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده با ذمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ بشه.
بعد از پخت اجازه میدیم تا کسرول کمی از حرارت بیفته و بعد سرو میکنیم.
طرز تهیه کوفته پنیری فینگر فود عالی برای تزئین غذا
فینگر فود؛ پیراشکی کالباس به شکل گل رز
آموزش تهیه انواع فست فودهای سالم (تصویری)