ramazan
ramazan

نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه + عکس

نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه + عکس

این نوع خوراکی که بیشتر به عنوان عصرانه خورده می شود همان نان پنیر و خیار و گوجه با کمی تغییر طعم و ظاهری زیبا  نوش جان

 

مواد لازم جهت تهیه نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه برای ۶ نفر:

 
خیار خرد شده       ۱/۲ فنجان
 هوموس     ۱/۲ فنجان – ۱۲۰ گرم
 خمیر پیتزا     1 عدد ۴۲۰ گرمی (یا ۴۰۰ گرم خمیر پیتزای یخ زده)
گوجه فرنگی گیلاسی     ۵ عدد (چهار قسمت شده)
 نمک     ۱/۸ قاشق چایخوری

 

این پیش غذا بسیار آسان است. میتوان نان فنجانی با هوموس ما را از ۱ ساعت قبل درست کرد. فقط حواستان باشد روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید تا خیار و گوجه و هوموس خشک نشوند. ضمناً‌ داخل یخچال بگذارید.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

 

طرز تهیه نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه:
۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های ۲۰ قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید.

 

۲ – خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل ۳۵ در ۳۰ سانتی متر در بیاورید. لازم نیست اندازه ها دقیق باشد فقط نزدیک به همین باشد.

 

۳ – سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر ۶ سانتی متر ۲۰ دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند.

 

۴ – پیتزاهای فنجانی را ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که لبه های قهوه ای روشن شوند در فر بپزید. آنها را روی توری خنک کننده قرار دهید و کاملاً خنک کنید.

 

نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه + عکس

 

۵- زمانی که خنک شدند داخل نان پیتزاهای فنجانی را با یک قاشق چایخوری پر هوموس پر کنید و روی آن را چند تکه خیار و یک چهارم گوجه فرنگی بپوشانید.

 

نان فنجانی با هوموس و خیار و گوجه + عکس

 

۶ -کمی نمک روی آنها بپاشید و کار را تمام کنید.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان