دنیای  بازیگران و چهره های ایرانی

دنیای دانستنی ها

خواص جوانه ی گندم

خواص جوانه ی گندم
سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین‌های E ، سلنیوم و منیزیم باعث حذف رادیكال‌های آزاد می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت‌های مغز كمك می‌كند.
 
این متخصص تغذیه به فارس گفت: استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی‌ اكسیدان‌ در هوش و تقویت قدرت حافظه مؤثر است. وی افزود: موادی نظیر سبزی‌های تازه با خنثی كردن رادیكال‌‌های آزاد حالت ارتجاعی رگ‌‌ها را حفظ كرده و باعث خون‌‌رسانی بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غیرمستقیم از كاهش توانایی فكری جلوگیری می‌‌كنند.
 
این متخصص تغذیه افزود: ماده دیگر سویا و بهتر از آن روغن سویا است كه هم كلسترول بد خون LDL را كاهش می‌دهد و هم از اكسیداسیون كلسترول خوب HDL جلوگیری كرده و در كنار آن رادیكال‌‌های آزاد را خنثی كرده و از تشكیل پلاك‌های عروقی جلوگیری می‌كند. سویا همچنین دارای فیتو استروژن‌هایی است كه در تقویت حافظه مؤثرند. مظهری گفت:
 
در بارداری و شیر دهی ذخایر كولین مادر تخلیه می‌شود و كولین كافی برای رشد مغز در دسترس نیست، از این رو برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی كولین استفاده شود. كولین روی پیام‌های عصبی مؤثر است و سرعت ساخت استیل‌كولین را برای حفظ قدرت حافظه و فعالیت‌های عضلانی افزایش می‌‌دهد. مادران در دوران شیردهی باید 4 واحد (4 لیوان 240 سی‌سی) شیر و علاوه بر این، جگر، تخم‌ مرغ و بادام ‌زمینی نیز مصرف كنند.

جدیدترین مطالب

دیگر مطالب امروز
مطالب داغ چند روز گذشته
بوسه های فروشگاهی دختران همجنس باز (عکس)
بوسه های فروشگاهی دختران همجنس باز (عکس)
مشاهده بیشتر