برای روی کیک :
کرم با دمای اتاق : 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل : یک پیمانه
گردوی خرد شده : سه چهارم پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دو قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید و کنار بگذارید. در کاسه ای متوسط، آرد، آرد ذرت، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کنید. در کاسه بزرگ تری، تخم مرغ، روغن و وانیل را هم بزنید تا یکدست شود. سپس کم کم مواد خشک را به آن اضافه کنید. در این مرحله مایه کمی غلیظ خواهد بود.
آناناس، کدوحلوایی، هویج و گردو را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. مایه کیک را در قالبی که از قبل آماده شده است، بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.
برای اطمینان یافتن از پخته شدن کیک، خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر مایه کیک به آن نچسبید نشانه پخته شدن کیک است. کیک را از فر دربیاورید و پس از کمی سرد شدن روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا سرد شود. برای تهیه رویه کیک، در کاسه بزرگی کره، پنیر خامه ای و آب لیمو را هم بزنید تا یکدست شود. کم کم پودر قند را اضافه کنید تا سبک شود. گردو و نارگیل را نیز اضافه کنید.
کیک سرد شده را به دلخواه خود تزئین کنید.