دستور تهیه تصویری قیمه بادمجان مجلسی در نوروز 95 با مهمانی های با شکوه و به یاد ماندنی ….
عزیزان و کاربران سایت نازوب در این بخش با متنوع ترنی غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود را می توانید در پایان این مطلب مشاهده کنید.
این غذا از غذاهای مجلسی خوشمزه به حساب میاد که میتونید در مهمانی ها تون هم درست کنید. مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم در نهایت کنار ظرف خورشت بچینید.
مواد اولیه :
لپه نصف لیوان
گوجه دوعدد متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
رب گوجه 3 ق غ
روغن.نمک.دارچین.زرد چوبه به میزان لازم
آبلیمو 2 ق غ
بادمجان 2 عدد قلمی
مراحل تهیه قیمه بادمجان:
مراحل تهیه این غذا عین قیمه هست و تنها بادمجون سرخ شده و گوجه بهش اضافه میشه.
1.ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت بدید.
2.حالا 4 لیوان آب گرم رو به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط بذارید که بپزه.
3.مقداری از پیاز های تفت داده رو برای تفت دادن لپه ها جدا کنید و لپه های از قبل خیس داده تون رو با پیاز تفت بدید و بعد هم یکی دو لیوان آب توش بریزید و بذارید بپزه. (البته اگه از زمان پخت لپه تون خبر دارید میتونید مستقیما در زمان مناسب لپه های تفت داده رو به گوشت اضافه کنید تا با گوشت بپزه.) وقتی که گوشت نیم پز شد نمک هم بهش اضافه کنید.
4.در زمانی که گوشت و لپه ها در حال پخت هستن بادمجان ها رو خرد کنید و نمک بزنید و توی آبکش بذارید تا تیزآبش بره.
5.بعد هم اونها رو کاملا سرخ کنید و کناری بگذارید. گوجه ها رو هم از وسط نصف کنید و اگر خواستید یه تفت کوچیک بدید. البته من گوجه ها رو تفت نداده به خورشت اضافه کردم.
6.وقتی لپه ها پخت خاموشش کنید و منتظر پختن گوشت بمونید. گوشت هم که کاملا پخت لپه ها رو بهش اضافه کنید و رب رو با کمی دارچین در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.
7.بعد هم کوجه ها و بادمجان ها رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خاموش گنید.
مطالب مرتبط
طرز تهیه بادمجان شکم پر( غذای فصل)
آموزش تهیه کیک مجلسی کشک و بادمجان!
طرز تهیه ی ته چین گوشت و بادمجان
طرز تهیه آش بادمجان (کرمانشاه)
شام شب یلدا یادت نره، مسما انار و بادمجان
طرز تهیه ی میرزا کدو به جای بادمجان
طرز تهیه ی پیتزای گوشت و بادمجان