مواد لازم برای تهیه ترایفل موزی و نوتلا
:موز حلقه شده 2 عدد
قسمت خامه سفید فرم گرفته :
عصاره ی وانیل 1/2ق غ
خامه پرچرب 1/2فنجان
پودر شکر 2 ق غ
قسمت بیسکوئیتی :
کره ذوب شده 2 ق غ
بیسکوئیت اورئو 10 عدد
قسمت خامه نوتلایی :
پنیر خامه ای 1/3فنجان
عصاره وانیل 1/2ق غ
نوتلای فندقی 1/2فنجان
خامه پرچرب 1/2فنجان
پودر شکر 1/3فنجان
طرز تهیه:
بیسکوئیت هارو خرد کنید
بنا به گزارش نازوب: (بیسکوئیتهارو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیتهارو خرد کنید)
بیسکوئیتهای خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیتها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید.
سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت 5 دقیقه در فربا حرارت 180 درجه قرار دهید.
بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود.
(بیسکوئیتها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.)
طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:
خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه،همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید.
طرز تهیه قسمت خامه نوتلا:
پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه.
نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه.
سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم .
همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد.
لیوانهارو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید.
در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید .
در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید .
و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید.
مطالب مرتبط
شیرینی های مخصوص کریسمس (تصاویر و طرزتهیه)
طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید (عکس)
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار شطرنجی