چای و بیسکوییت شاید یکی از رایج ترین نوشیدنی و تنقلات یا میان وعده در اداره جات، محل کار یا خانه باشد .
حال آیا این میان وعده پرطرفدار و نسبتا خوشمزه خواصی هم دارد ؟ برای لذت بردن بیشتر از علم و آگاه شدن در ادامه همین بخش با نازوب همراه باشید.
به افراد بي اشتها توصيه ميشود به جاي مصرف چاي و بيسكويت يا كيك در صبحانه حداقل از يك ليوان شير با چند عدد خرما يا چند عدد خرما با گردو استفاده كنند.»
دكتر انصاري، متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران منطقه خوزستان اظهار داشت:
« مصرف كيك با چاي شيرين يا بيسكويت با چاي و قهوه شيرين گرچه ممكن است تا اندازهاي احساس گرسنگي را فروكش كند و قند خون را براي ساعاتي افزايش دهد اما به دليل اينكه بدن را وادار به سنتز انسولين ميكند و انسولين هم منجر به استفاده بدن از قند خون ميشود، قند خون را به سرعت پايين ميآورد.»
وي افزود: « 2 تا 3 ساعت پس از مصرف اين مواد فرد احساس خستگي، گرسنگي و بيحوصلهگي ميكند كه مجددا مصرف كيك يا بيسكويت با چاي تكرار ميشود، همين امر در دراز مدت منجر به انسولين زدگي ميشود و فرد مستعد ديابت، چربي خون بالا و چاقي ميشود.»
اين متخصص تغذيه متذكر شد: « خوردن قندهاي ساده نظير كيك و بيسكويت و چاي در صبحانه براي افراديكه اشتها به خوردن صبحانه ندارند توصيه نميشود و بهتر است بجاي آن از چند عدد خرما با گردو يا يك ليون شير با خرما استفاده شود.»
برترین مطالب مرتبط