بیسکویت لاغری و جوانی| دستور تهیه بیسکویت بادام

مجموعه : غذاهای رژیمی
بیسکویت لاغری و جوانی| دستور تهیه بیسکویت بادام

بیسکویت لاغری و جوانی| دستور تهیه بیسکویت بادام

 

با بیسکویت رژیمی، لاغر کننده و مقوی در این بخش از سابت نازوب همراه باشید و همواره بهترین و مناسب ترین دستور تغذیه را آموزش ببینید.

روزی 4 عدد بادام بخورید و ادامه پس از دستور تهیه بیسکویت فواید و خواص بادام را بخوانید تا بدانید چرا به بیسکویت جوانی و لاغری معروف است!!

 

مواد مورد نیاز

آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانه
روغن کانولا: 2 قاشق سوپخوری
کره (نرم شده): 110 گرم
شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ (بزرگ): 1 عدد
بادام هندی شور (برشته شده): 2.5 پیمانه
تافی کاراملی: 200 گرم
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

 

بیسکویت لاغری و جوانی| دستور تهیه بیسکویت بادام

 

 

روش پخت

1. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

2. یک و نیم پیمانه بادام را در دستگاه غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید. بعد روغن را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس کره و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا نرم شود. بعد تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

 

 

3. سرعت همزن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد بقیه بادام هندی را خرد کرده و به مواد بیفزایید بعد آن را هم بزنید تابه صورت خمیر در آید.

4. خمیر را به صورت گلوله های 4 سانتی متری گرد کنید و با فاصله 5 سانتی متری درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

 

 

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 6 دقیقه قرار دهید تا خمیر نیم پز شود. بعد سینی را از فر خارج کرده، روی شیرینی ها را با کفگیر فشار دهید تا پهن شود و مجدد حدود 7 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

 

 

6. تافی را به همراه خامه درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط ذوب کنید. (مدام آن را هم بزنید.) بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

7. تافی ذوب شده را با استفاده از قاشقی به صورت رفت و برگشت روی بیسکویت بریزید و کنار بگذارید تا سفت شود.

 

 

روزی 4 بادام بخورید تا:

بادام سرشار از انرژی و دارای کالری بالایی است؛ با این حال منبعی مناسب برای کسب کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و ویتامین‌های ب1 و ب2 و ب3 است. در آن روغن ‌غیراشباع و مقداری نشاسته و پروتئین هم موجود است.

البته به‌گفته متخصصان طب سنتی، استفاده از بادام‌های تفت‌داده یا به قول معروف بو داده، بسیاری از فواید بادام خام را ندارد و به همین دلیل بهتر است برای بهره‌گیری از خواص آن بادام را به‌صورت خام مصرف کنید.

از تمام قسمت‌های درخت آن اعم از شکوفه و برگ و میوه و حتی پوست درخت در طب سنتی استفاده می‌شده که برخی از آنها به قرار زیر است.

ـ از آنجا که سرشار از چربی غیراشباع است در کاهش ابتلا به بیماری‌های عروقی و قلبی مفید است.

ـ چون کالری زیادی در خود دارد، می‌تواند احساس سیری را در فرد افزایش دهد و با کاهش اشتها به کم کردن وزن افراد کمک کند.

 

 

ـ پتاسیم موجود در آن می‌تواند علاوه بر در تعادل نگه‌داشتن میزان فشارخون و تنظیم ضربان قلب، به کار آنها که دچار پرفشاری خون یا تپش قلب هستند بیاید.

ـ بادام شیرین به تقویت قوای جنسی کمک می‌کند.

ـ التهابات مجاری تنفسی را کاهش می‌دهد.

ـ به دلیل داشتن منابع آنتی‌اکسیدان برای درخشش و شفافیت پوست و حفظ شادابی آن بسیار مفید است.

 

 

ـ ماساژ پوست با روغن بادام التهاب و سوختگی پوست را بهبود می‌بخشد و خارش را در کودکانی که مبتلا به سرخک یا مخملک شده‌اند کاهش می‌دهد.

ـ اسید فولیک موجود در آن می‌تواند به افزایش احتمال بارداری و پس از آن به ساخت سلول‌ها و رشد بهتر جنین کمک کند.

ـ ویتامین ب و منیزیمی که در آن است، می‌تواند باعث افزایش آرامش شود.

ـ کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

ـ اگر روغن بادام شیرین را به پشت سالمندان بمالید دردهای ستون فقرات را تسکین می‌بخشد.

 

 

ـ روغن آن برای افراد مبتلا به یبوست راهکار درمانی مناسبی است.

ـ روغن بادام برای افرادی که دچار بی‌خوابی شده‌اند نیز مفید است و همچون دارویی خواب آور عمل می‌کند.

ـ ماساژ موها یک بار در هفته با روغن بادام باعث کم شدن ریزش مو می‌شود.

ـ چون سرشار از فیبر است، می‌تواند تعداد دفعات ابتلا به یبوست دوران بارداری را کاهش دهد.

 

 

اثرات مخلوط بادام با مواد دیگر

نیاکان ما روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط می‌کردند و از آن برای نرم کردن سینه و از بین بردن سرفه‌های خشک استفاده می‌کردند. مخلوطی از مغز بادام شیرین و عسل را برای تسکین دردهای کبدی و ناراحتی‌های کلیوی به کار می‌بردند و همچنین به مادران باردار توصیه می‌کردند پنج عدد بادام را درون آب خیس کنند و پس از کندن پوست بخورند تا علاوه بر کاهش حساسیت و آلرژی باعث سلامت بیشتر جنین شود.

 

 

بتازگی هم محققان دریافته‌اند که مصرف این مقدار بادام به همین شیوه خیساندن و پوست‌ کندن آن علاوه بر این‌که راهی مناسب برای پیشگیری از ابتلای مادر به مسمومیت بارداری در دوران حاملگی به‌شمار می‌رود، باعث استحکام استخوان‌ها و تقویت دستگاه عصبی نوزاد آینده مادر خواهد شد و پس از تولد دندان‌های محکم‌تری خواهد داشت.

 

 

با استفاده از جوشاندن برگ درخت بادام و حل کردنش در آب محلولی به‌دست می‌آوردند که پس از صاف کردن و نوشیدن برای درمان نارسایی‌های کبدی و پیشگیری از مشکلات و اختلالات کیسه صفرا به کار می‌رفته است. از دم کردن پوست قهوه‌ای مغز بادام برای کاهش درد بهره می‌بردند. همچنین برگ تازه یا خشک آن را به عنوان مسهل استفاده می‌کردند.

 

 

خواص و طرز تهیه شیر بادام
برای به‌دست آوردن شیر بادام که آن هم خواص بسیار دارد، می‌توانید مقداری از مغز بادام را به‌صورت خام و تفت ‌نداده آسیاب کنید تا به پودری تبدیل شود که بتوانید به نسبت مساوی آن را با شکر مخلوط کنید. آنگاه به اندازه‌ای آب به این مخلوط بیفزایید که به شکل شیر درآید. برخی از خواص شیر بادام از این قرار است:

ـ رفع خشکی دهان و زبان است.

ـ مسکن دردهای گلو و خلط‌آوری خوب برای هنگامی است که مجرای حلق به دلیل سرفه‌های زیاد یا شدید، سخت شده است.

ـ ناراحتی‌های قسمت حلق و حنجره را رفع می‌کند.

ـ تنگی نفس را بخصوص در افراد مسن کاهش می‌دهد.

ـ خارج کننده سنگ از مثانه است.

ـ یک آبرسان طبیعی به بدن محسوب می‌شود.

ـ از آن می‌توان برای نرم کردن پوست و زیبایی و طراوت آن بهره برد.

 

غذاهای رژیمی دیگر مطالب مفید و پیشنهادی

 

جدول کامل رژیم غذایی برای لاغری

10 غذای رژیمی برای افراد چاق (دستور تهیه)

انواع میان وعده های رژیمی برای شام

رژیم پروتئین رژیمی معجزه گر!

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان