دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون

دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون

غذاهای ترکیه ای Turkish cuisine؛ در این بخش به دستور تهیه سه غذای پرطرفدار و خوشمزه ترکیه ای می پردازیم. به طور کلی مواد اصلی بسیاری از غذاهای دنیا یکسان است و با کمی تغییر در ترکیب مواد می توان غذاهای بسیار متنوعی تهیه کرد. امروز سه غذای ترکیه ای را برای شما کذبانوهای عزیز و علاقمند به آشپزی Cooking ترکیه ای گردآوری کرده ایم با ما همراه باشید.

دستور تهیه موجور برنج، ماه لاجو و کباب ترکیه ای

 

موجور برنج  Rice چیست؟

موجور غذایی ترکیه ای و مشابه کوکو و کتلک های ایرانی است که با مواد مختلف طبخ می شود. برای تهیه این غذا از باقیمانده برنج سفید پخته می توانید استفاده کنید. هنگامی که از برنج سفیدتان اضافه دارید و نمی دانید آنها دور بریزید یا نه.

 

دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون

 

***مواد لازم برای تهیه موجور برنج و سبزیجات

برنج آب پز شده 1 کاسه کوچک (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد)

کدو متوسط 1 عدد

سیب زمینی متوسط 1 عدد

هویج کوچک 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

جعفری و شوید 1 مشت

نعناع 1 قاشق مربا خوری

تخم مرغ 2 عدد

آرد سوخاری 2 قاشق

آرد 3 قاشق

نمک به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. نیاز نیست له شود. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک می شود. نکته : از برنج مانده میتوانید استفاده کنید.

کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید.

تمام مواد را داخل ظرفی ریخته و آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید.

1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید. به همین سادگی یک تنوع غذایی خوشمزه در سبد تغذیه دارید. نوووش جان

*** دستور پخت و تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص

می توان کباب ترکی را یکی از پرطرفداراترین غذاهای ترکی دانست Turkey’s kebab is one of the most popular Turkish cuisines در ادامه با دستور تهیه این غذا آشنا شوید.

 

دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون

 

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی:
گوشت چرخ کرده پانصد گرم

پیاز ریز خرد شده یک عدد

زردچوبه به میزان دلخواه

نمک به میزان دلخواه

فلفل سیاه به میزان دلخواه

فلفل قرمز به میزان دلخواه

دارچین به میزان دلخواه

پودر میخک به میزان دلخواه

جعفری خیلی ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس :

گوجه فرنگی خیلی ریز خرد شده یک و نیم لیوان
پیاز خرد شده دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک حبه
نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

برای تهیه کباب ترکی ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز و جعفری خرد شده و ادویه ها را مخلوط کرده کمی ورز دهید. مواد را یک ساعت داخل یخچال یگذارید.

سپس با دست فرم بدید و داخل روغن سرخ کنید . از روغن خارج و سس را داخل همون تابه درست کنید. سیر و پیاز رو سرخ کنید و گوجه و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بریزید.

در تابه را بگذارید تا گوجه آب بندازه و بپزه بعد کبابها را داخل سس بچینید و با در بسته یگذارید یک ربع بپزید. کباب خوشمزه تون رو با نون یا برنج سرو کنید.

 

*** طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای) How to make lach majon (Turkish pizza)

 

دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون

 

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون :
آرد 5 فنجان
شیر (یا آب) یک و نیم فنجان
روغن نباتی یک چهارم فنجان
نمک ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر 10 گرم

مواد لازم برای مخلوط گوشت:

دستور تهیه غذاهای ترکیه ای| موجور برنج، لاه ماجون
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
فلفل قرمز 1عدد
فلفل سبز نصف فلفل
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی tomato paste 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
جعفری کمی
روغن زیتون olive oil یک و نیم فنجان

 

طرز تهیه لاه ماجون – پیتزا ترکیه ای دستور تهیه خمیر:
همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد.

نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

دستور تهیه :
۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.
۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.
۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.
۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

Turkish Recipes Rice Bran, Lah Maijun

۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.
۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

در دیگر بخش های آشپزی مجله ناز وب با دستور تهیه متنوع ترین غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شوید و سبد غذایی خانواده را تنوع ببخشید. In other cuisines, familiarize yourself with the Cute Web Magazine with a variety of Iranian and international cuisine and diversify the food basket of the family. نووووووش جااااااااااااان

 

آموزش پخت غذاهای ترکی (2)

آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه خورش هویج (غذای ترکی)

طرز تهیه مرغ ترکیه ای


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان