ramazan
ramazan

دستور تهیه باسلوق ژله ای خوش طعم به طور حرفه ای

دستور تهیه باسلوق ژله ای خوش طعم به طور حرفه ای

دستور تهیه With jelly style باسلوق ژله ای خوش طعم به طور حرفه ای

شیرینی باسلوق(Sweet pastries) یک شیرینی ژله ای خوش خوراک و خوش طعمی است که بسیار طرفدار دارد. این روزها که همه ی ما در قرنطینه خانگی به سر میبریم این یک فرصت طلایی برای خانم های هنرمند است که در خانه از این دسرهای خوشمزه و ساده درست کنند. لطفا با نازوب همراه باشید.
 

مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای

پودر ژله (طعم دلخواه) یک بسته
شکر یک پیمانه
نشاسته گل نصف پیمانه
آب جوش یک پیمانه
آب سرد دو پیمانه
کره پاستوریزه کاله یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مرحله اول
درون یک قابلمه، پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. برای آنکه از حل شدن پودر ژله(Jelly powder) مطمئن شویم آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید(اینکار را به روش بن‌ماری انجام دهید، می‌توانید ظرف را روی کتری قرار داده و هم بزنید). اجازه بدهید مواد خنک شوند.

مرحله دوم
نشاسته را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید، هم بزنید تا به خوبی در آب حل شود. سپس محلول نشاسته را به ژله اضافه کنید.

مرحله سوم
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه شفاف شود. به این مواد شکر، کره و گلاب را اصافه کنید (مراقب باشید چرا که در این مدت مواد کمی غلیظ شده و می‌جوشد).
مرحله چهارم
حدود 30 تا 45 دقیقه طول می‌کشد تا مواد به غلظت کافی برسد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله پنجم
بعد از آنکه خوب خنک شد، مواد را با دستی که آنرا کمی چرب کرده‌اید؛ به صورت گلوله‌های کوچک (اندازه گردو) دربیاورید و ته آن را صاف کنید. گلوله‌ها را به دلخواه در پودر قند یا نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 

 

دستور تهیه باسلوق ژله ای خوش طعم به طور حرفه ای

Professionally prepared tasty jelly recipe

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان