آموزش درست کردن سس مارینارا + ترفندهای خوشمزگی بیشتر

آموزش درست کردن سس مارینارا + ترفندهای خوشمزگی بیشتر

آموزش درست کردن سس مارینارا + ترفندهای خوشمزگی بیشتر

طرز تهیه سس مارینارا و ترفندها و ریزه کاری های مخصوص خوشمزه تر شدن سس مارینارا فوق العاده را در این بخش از سایت نازوب گردآوری کرده ایم. با ما همراه باشید.

 

روش درست کردن سس مارینارا

سس مارینارا، یک سس ساده و خوشمزه است که با هر چیزی سازگار است. می توانید آن را ساده روی ماکارونی تهیه کنید یا با آن لازانیا درست کنید. می توانید اسپاگتی، پیتزا و کوفته درست کنید (فقط کوفته را در سس بپزید – بیشتر طول می کشد) یا هر چیزی که فکرش را بکنید. می توانید میزان آن را چند برابر کنید و آن را در فریزر منجمد کنید.

 

طرز تهیه سس مارینارا :

مواد لازم برای سس مارینارا :

 روغن نباتی2 قاشق غذاخوری 
 پیاز خرد شده 1 فنجان
  سیر خرد شده2 حبه
 کرفس خرد شده 2 ساقه
 گوجه فرنگی خرد شده 1 و نیم قوطی
رب گوجه فرنگی  150 گرم
 جعفری خشک شده2 قاشق چایخوری 
 ریحان خشک شده1 قاشق چایخوری 
پونه کوهی خشک1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سس مارینارا :

روغن را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، سیر و کرفس را هم بزنید و بپزید تا نرم شوند. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید، حدود 5 دقیقه بجوشد. جعفری، ریحان، پونه کوهی، نمک و فلفل را هم بزنید و اجازه بدهید 15 دقیقه بجوشد.

 

ارزش غذایی سس مارینارا:

در هر وعده: 143 کالری پروتئین 5 گرم کربوهیدرات 23.5 گرم؛ چربی 5.4 گرم سدیم 494 میلی گرم. تغذیه کامل.

 

سس مارینارا با اسفناج:

 

آموزش درست کردن سس مارینارا + ترفندهای خوشمزگی بیشتر

طرز تهیه سس مارینارا با اسفناج

 

مواد لازم برای سس مارینارا اسفناج :

 روغن زیتونیک چهارم فنجان 
 پیاز خرد شده 1 عدد
 حبه سیر خرد شده5 حبه
 هویج رنده شدهیک سوم فنجان
 اسفناج خرد شده 200 گرم
 رب گوجه فرنگی 170 گرم
 قارچ قطعه قطعه شده 120 گرم
نمک  2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک2 قاشق غذاخوری
ریحان خشک2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده2 و نیم قاشق غذاخوری
برگ بو2 عدد
گوجه فرنگی800 گرم

 

طرز تهیه سس مارینارا با اسفناج :

روغن زیتون، پیاز، سیر، هویج، اسفناج، رب گوجه فرنگی، قارچ، نمک، پونه کوهی، ریحان، فلفل قرمز خرد شده، برگ بو و گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

 

همه ی مواد را داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید، حرارت را زیاد کنید زمانی که جوش آمد اجازه بدهید به مدت 4-5 ساعت با حرارت کم بپزد. اگر سس رقیق بود اجازه بدهید باز هم بپزد.

 

مطالب مرتبط :

تصاویری از تزئینات شیشه سس با ایده های خاص و جالب

تهیه سس های لاکچری در خانه/ از ژوگ تا رنچ


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان